Menu


USB Vyhrievané Obuvi Vložky, Elektrické Nohy Otepľovanie Pad Nohy Teplejšie Ponožky, Podložku Mat Zimné Outdoorové Športy Vykurovacej Vložky v Zime v Teple

€8.13 €11.62

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d145405
Značky

Odrážky:

1.Teplé a Pohodlné Nohy: Tieto vyhrievané vložky sú vyrobené z odolného a vysoko-kvalitných materiálov, ktoré môžu byť vyhrievané rýchlo a rovnomerne.Majú vstavané vykurovacie čip, ktorý poskytuje trvalú teplo pre vaše nohy, čo je cítiť útulne a uvoľnene.

2.Hygienické Kúrenie: recykláciou tieto Vyhrievané Vložky do topánok pre Mužov s vodou, ste na zníženie odpadu a šetrenie zdrojov.Plus, sú hygienické a eco-friendly.Pamätajte si, aby ich v suchu pri pripojení na USB power.

3.Cuttable Fit: Vyhrievané Vložky do topánok Nabíjateľná prísť s cuttable dizajn, ktorý umožňuje prispôsobiť veľkosť, aby sa zmestili vaše topánky perfektne.Použiť za predpokladu, veľkosť odkaz papier rezať vložky podľa potreby.Žiadne ďalšie obavy o veľkosti problémy s 1 párom vložky, ktoré vyhovovali topánky rôznych veľkostí.

4.Rýchle Otepľovanie Riešenie: Udržať vaše nohy teplé a útulné v chladnom počasí s našimi elektrické vyhrievané vložky do topánok.Jednoducho pripojte kábel USB k notebooku alebo počítaču a vložte vložky do topánok.No, čo potrebujete pripojiť alebo vymeniť batériu - praktické a vhodné pre každodenné použitie.

5.Široko Používané: Nechať môžete nosiť svoj vlastný štýl aj v zime s Ohrievanou Obuvi Vložky, ktoré zvýšiť všetky typy obuvi.Z športové topánky, topánky a šaty topánky, tieto univerzálne vložky do topánok pridať módne a teplo bez kompromisov pohodlie.

Udržať vaše nohy, toasty v teple tejto zimy s našimi Vyhrievané Vložky do topánok pre Mužov.Cuttable konštrukcia umožňuje prispôsobenie pre akúkoľvek veľkosť topánky, zatiaľ čo šetrí zdroje.No, čo potrebujete pripojiť alebo vymeniť batériu.Užite si pohodlie a štýl, bez obetovania teplo.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vyhrievané Vložky do topánok

Brutto hmotnosť: približne 80 g/pár

Veľkosť: Cca 30 * 2 * 10 CM/11.81*0.79*3.94 palcov

Balenie Zoznam:

Vyhrievané Vložky * 1 pár

Pokyny * 1

1.5 meter USB kábel * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Technické Detaily

Materiál EVA peny
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby