Menu


Bambusové Misy Plaz Vody Misa, Malé Pet Kŕmenie Zásobník Potravín Krmítko Pre Geckos, Korytnačky, Žaby, Pustovník Kraby Jašterice Vody Misa

€2.95 €5.91

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d208802
Značky

Odrážky:

1.Ponúkajú Viaceré Výhody: Naša Plaz Vody Misa predstavuje vhodné riešenie pre organizovanie vody a potravy pre malé plazy a zároveň prirodzený biotop.K dispozícii v rôznych veľkostiach.

2.Čisté Pohodlne: Tento plaz vody misy ponúka hladké povrchy a prekladané textúra navrhnutá napodobňovať prírodné prostredie vášho domáceho maznáčika.To mieša aj s všetky terária alebo terarijné, vytváranie viac pohodlné biotop pre váš plaz.

3.Dlho Slúži Život: Dať svoje plaz prístupné kŕmenie skúsenosti s našimi Plytké Plaz Vody Misy.Vyrobené z odolného ABS materiálu s žiadne úlomky, alebo bodliaky, to zaisťuje čisté a upratané stravovacie prostredie.Tiež, to je znovu použiteľný a ľahko sa čistí.

4.Jednoduché Použitie: Majte malých alebo stredne veľkých plazov hydratačný a dobre živený s našimi Plaz Vody Misy.S nízkou rim dizajn, tento kŕmenie misa (k dispozícii vo veľkostiach 2.55*0.78 a 3.34*0.78 palcov) je ideálny pre jednoduché pitie a jedenie.

5.Prísť do Široké Použitie: Pomocou tejto živice-vyrobené vody misy, aby sa vaše psy, zdravú a hydratovanú.Je to jednoduché, čisté a vhodné na kŕmenie malé plazy ako korytnačky, jašterice, hady, a škrečky.

Multi-funkčné Gecko Kŕmenie Rímsa je navrhnutá napodobňovať prírodu poskytnutím plytké dostatok priestoru pre vaše malé plaz plaziť a von.S nízkym okrajom, je vhodná na korytnačky, jašterice, hady, a škrečky.Spracovanie vášho domáceho maznáčika na pohodlné mealtime.

Špecifikácia: Názov: Plaz Vody Misa

Štýl: imitácia bambusu

Materiál: ABS

veľkosť:

S-6.5*2cm/2.55*0.78 v, hrúbka 0.4 cm/0.15 v

L-8.5*2cm/3.34*0.78 v, hrúbka 0,6 cm/0.23 v

Hmotnosť: S-34 g; L-58g

Vlastnosti: Odolné voči pádu/bez zápachu

Upozornenie: Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.Vďaka!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Zoznam:

1* Plaz Vody Misa

Technické Detaily

Číslo Modelu Plaz Vody Misa
Materiál ABS
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby