Menu


Vták Papagáj Rebrík Drevený Vtáka, Hojdačka, Hračky s Stojaci Stick Klietku Príslušenstvo Vták Dodávky pre Finches Ara Hrdličky

€7.46 €11.47

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d215734
Značky

Odrážky:

1.Zvýšenie Intimity: Navrhnutý špeciálne pre vtáky, táto klietka rebrík je skvelý spôsob, ako uplatniť svoje telo a myseľ, zatiaľ čo prenájom papagáj hrať.To je tiež vták vzdelávacie hračky, ktoré vám môžu pomôcť dlhopisov s vašich operených priateľov.

2.Prírodné Drevo Rebríčku: Táto klietka rebrík je vytvorený z prírodného dreva, ktoré je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.Drevo je jemne leštené vytvoriť hladký povrch, ktorý nepoškodí perie a kože vtáky.

3.Zobák a Zuby Starostlivosť: Tento klietku rebrík spĺňa potreby hryzenie a brúsenie zubov pre váš papagáje, pomáha ich chrániť svoje zobáky a zuby.Taktiež priťahuje ich pozornosť s jej prirodzenú arómu a chuť.

4.Zábava a Cvičenia: Táto klietka rebrík obsahuje swing a rebrík, ktoré umožňujú vašich operených priateľov na hojdačke a liezť voľne.Poskytuje rôzne udalosti priestory pre vtáky, tešiť sa a zostať zdravý.

5.Zvýšenie Hravosť: Táto klietka rebrík funkcie stand stick je kombinácia, ktorá vám umožňuje DIY rôzne hračky a návyky pre vášho papagája.Môžete kombinovať a rozobrať rebrík na bude podľa vášho papagája preferencie, zvyšuje sa ich sviežosť a zábavy.

Hľadajú nový spôsob, ako zlepšiť intimity s vták papagáj?Náš Bezpečný Materiál, Papagáj Rebrík je určený na prilákanie papagája pozornosť a poskytovať rôzne udalosti priestory podľa ich preferencií.Vyrobené s bezpečný materiál, je to ideálny doplnok k akejkoľvek klietku.

Názov: Klietka Rebrík Materiál: drevo+kov

Váha: cca 340 gramov

Veľkosť: o 26x23x2.5 cm/10.23x9.05x0.98inch

Zoznam Balíkov: Klietka Rebrík *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Polyester
Druh VTÁKY

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby