Menu


Multifunkčné Modrá Ružové 2ks Nastaviť Pet Kefka S Pet Deshedding Kefa Bavlnené Uteráky Deshedding Kefa Pre Mačky, Psa, Čistiaca Kefka

€13.83 €27.11

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d217089
Značky

Pduct Oznámenie

【Profesionálne Mačka Vlasov Kefa] vyzýva Ideálny darček pre chovateľov, zákona, a pet groomers.Pomocou tohto mačka kefa na dlhé vlasy mačky pravidelne sa môže jemne a účinne odstrániť voľné vlasy, spleti, uzly, zlosť a zachytené nečistoty.Vhodné na krátke, stredné alebo dlhé, hrubé, tenké alebo kučeravé vlasy psov/mačiek/králiky, aby vaše domáce zviera zdravé a žiarivé.

【Koži-priateľský Masáž Ihly] vyzýva duševné kolíky na mačku kefa pre krátke vlasy mačky majú okrúhle gumové tipy na koncoch.Ako mačka deshedding štetec, je ideálny pre prelievanie a masíruje vaše domáce zviera bez poškriabaniu svojho maznáčika pokožky, dokonca aj pre citlivú pokožku.

【Inovované Cat Grooming Kefa] vyzýva drôtené štetiny naše dlhé vlasy mačka štetec vyrobený z nerezovej ocele je 1.2 krát ako hrubé ako štetiny iných deshedding kefa pre mačky.Viac robustný a nie je ľahké nedeformujte, môže byť použitý na dlhú dobu. 140° ohnuté ihly určené na preniknúť hlboko do srsti sú naozaj jednoduchšie ženícha na podsady dobre.

【One-kliknite na položku Čistenie Tlačidlo] vyzýva Po čistení vášho domáceho maznáčika, jednoducho kliknite na tlačidlo.Uzávierky bude pop out, oddelenie kartáčovaný vlasy od kovové ihly, potom utrite vlasy vypnuté.Tlačidlo mačka prelievanie kefa na rukoväť šetrí čas a energiu pri starostlivosti a čistenie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Psy

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby