Menu


Drevená Rukoväť Pet Odstránenie Vlasy Česať Psa Pripraviť Nástroje A Príslušenstvo Psa Vlasy Hrebeňom Mačka Vlasy Hrebeňom Pet Masáž Kefou Pet Dodávky

€5.96 €11.91

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d221532
Značky

Popis: Materiál: Drevené / Nerezová oceľ Farba: Hnedá Veľkosť: 13.8x4.6typ / 18.2x5.8 cm Balenie zoznam: Špirála *1Pcs Funkcie: 1. Existujú dva rôzne špirála zuby, riedke a pevné, pre viacnásobné použitia. 2. Hrebeň zuby sú hladké a nebude bolieť vaše zvieratko pokožky. 3. Kovový materiál, pevné a trvanlivé. 4. Drevená rukoväť, pohodlné držanie a ľahké použitie. 5. Môže ženích a masáž domáce zvieratá.Poznámka:

1.Prosím vyberte veľkosť po ukončení merania indexu podľa veľkosti grafu sprievodca pred objednaním.povoliť chyba o ±1-3 cm merania v dôsledku ľudskej práce.

2.Vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a osvetlenie,obrázky môžu mať určitý farebný rozdiel od skutočnej položky.Ale garantujeme, že štýl je rovnaký ako obrázky ukazujú.

3.Budeme pozorne kontrolovať každý produkt je pred dodaním ale výrobky sú priemyselné produkt nie umelecké výrobky.Jemné línie,malé škvrny,drobné chromatické odchýlky sú nevyhnutné.Prosím pochopiť.

4.Sme pracovali veľmi tvrdo, aby vám ponúkajú najlepší produkt a dúfame, že sme pripravení splniť vaše očakávania.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o tomto výrobku, pomôžeme vám do 24 hodín.

5.Ak si chcete kúpiť hromadne prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

6.Náš obchod ponúka profesionálne"Drop shipping" služby .balík wioo nie conatin všetky informácie o našom obchode môžete si byť istí, robíme všetko, čo môžeme na odoslanie vašich zásielok na zákazníka, akonáhle je to možné.

100% Spokojnosť Zákazníkov Služby:

Ste spokojní s našimi položky,prosím, nezabudnite na nás nechať 5 hviezd ako encouragements .

Vďaka za pochopenie a spoluprácu vám Prajem majú radi nakupovanie Dúfam, že sa vám dobrý deň.

Technické Detaily

mačka kefa Pes kefa
mačka špirála pes špirála
Druh Psy
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby