Menu


Medveď Auto Prívesok Roztomilý Medveď Auto Prívesok Ozdoby Na Spätné Zrkadlo Bezpečné Niesť Auto Prívesok Príslušenstvo Opakovane Ľahký Auto

€2.43 €4.86

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d272025
Značky

Pridať dotyk roztomilosť, aby vaše auto s týmto Medveď Ozdoby na Auto.Tento Medveď Auto Prívesok slúži aj ako desktop dekor s jeho malá diera a ľahký dizajn.Vziať kamkoľvek ukázať svoju lásku na medvede!Ideálne ako darček k narodeninám.

Špecifikácia:

Názov produktu: Medveď Auto Prívesok

Materiál: Akryl

Veľkosť: cca 8 * 4,5 cm/3.1 * 1.8 v

Hmotnosť: 15 g

Štýl: Medveď, Kostra

Balenie Zoznam:

Medveď Auto Prívesok * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: Pozdvihnúť váš štýl jazdy s roztomilé a ľahké Znášať Auto Prívesok vyrobené z high-kvalitné akrylové, zabezpečiť zdravé a bezpečné cestovanie skúsenosti.Jeho opakované použitie konštrukcie pobytov živej pre dlhé, nie ľahko vyblednutiu.Pridať kúzlo a zábava pre vaše auto dekor s týmto trvalá príslušenstva.

2.Jednoduché Spôsoby Použitia: Medveď Auto Prívesok je kompaktná veľkosť umožňuje vziať kamkoľvek.Jeho malá diera a sprievodné lana ľahko zavesiť a predviesť rozkošný a realistický dizajn medveď ornament.

3.Drvivá Aplikácie: Ozdobiť váš desktop, auto mirror, alebo akékoľvek iné miesto s tejto roztomilej a chlpatého medveďa.Nie len môže byť zavesený na spätného zrkadla, ale to môže byť tiež použitý ako stolové dekorácie.Vhodné na viacerých miestach, tento medveď auto prívesok pridá kúzlo a osobnosť vášho priestoru.

4.Vziať Kamkoľvek: Uchovávajte rozkošný Medveď Auto Prívesok po ruke, nech ste kdekoľvek!Jeho malé rozmery je pohodlné na držanie a nebude trvať do priestoru vášho vozidla.Ideálny pre pridáva nádych čaro do vášho interiéru vozidla, môžete ľahko zavesiť na vaše spätné zrkadlo, alebo palubnú dosku.

5.Úžasný Darček: Tento úžasný medveď auto prívesok je skvelý spôsob, ako ukázať vašu lásku pre medvede, a aby vaše auto viac očarujúce.Je vhodný pre priateľov, rodiny, a Vianoce, či narodeninové oslavy.

Technické Detaily

Hlavný Materiál Akryl
Položka Hmotnosť 20g
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby