Menu


Drevené Prívesky Medveď Zvierat Vintage Duté Vianočné Ozdoby Na Vianočný Večierok Vianočný Strom Dekorácie Auta Batoh Visí Dary

€2.53 €5.64

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d280086
Značky

Slon Dreva Dekoratívny Darček: drevený prívesok funkcie slona obrazu, dizajn, symbolizujúce lásku a vernosť.Je to jedinečný a zmysluplný darček, vhodný pre dávanie blízkych, alebo priateľov, aby vyjadrili hlbokú náklonnosť a priateľstvo.

Ručné: Každý drevený prívesok je starostlivo vytvorený s jedinečnými detailmi a štruktúru, osvetu vyhotovením a obetavosť maker.

Prírodné drevo: prívesok je vyrobený z prírodného dreva, bez škodlivých látok, a je bezpečný a šetrný k životnému prostrediu.Drevený materiál dáva prívesok teplé a prírodné prostredie.

Jedinečný dizajn: dizajn prívesok je jednoduché a prispôsobené integrácie témy láska, vernosť a priateľstvo.To nie je len dekorácia, ale aj symbolom a alegórie.

Multi funkčné využitie: okrem toho, že visel ako doplnok v miestnosti alebo v aute, tento prívesok môže byť tiež použitý ako keychain, telefón prívesok, atď., pridanie špeciálnej emócie a zmysel života.

Zahŕňajú:

1*Auto dekoratívne prívesok

Ďakujem za vašu pozornosť, môžete sa obrátiť s nami a získajte viac podrobností tovaru .Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Technické Detaily

Hlavný Materiál Drevo
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby