Menu


Kufor Mat Nárazníka Chránič Skladací Univerzálny Zadný Nárazník Stráže 31.5X25.59 Centimetrov Sa Zabránilo Poškriabaniu Anti-Odolnosť Pet Pad

€16.91 €33.84

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d280973
Značky

Chrániť vaše zadný nárazník s našimi nárazníka stráže!Ideálny pre mnoho modelov áut, naše ochranné kryty sú ľahko čistiteľné a nainštalovať len v dvoch krokoch.Ukázať svoje auto, niektoré milovať a chrániť ho pred poškriabaním a dings.

Názov: Batožinového Priestoru Nárazníka Stráže Mat

Produkt materiál: 600D Oxford handričkou + pearl bavlna

Hmotnosť výrobku: 500 g

Veľkosť produktu: (cca.)80*64 cm/31.5*25.2 cm

Zoznam Balíkov:

Kufor Nárazníka Stráže Mat *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nárazník Pokrytie: Náš kmeň nárazníka stráže mat vyrobené z anti-škvrna a anti-scratch 600D Oxford handričkou + pearl bavlny zaisťuje, že vaše auto je nárazník je bez škrabancov a hromadeniu nečistoty.Je to jednoduché umývanie, suchý a bezproblémové čistenie - čo je ideálne auto príslušenstvo pre každý ovládač hľadáte dlhotrvajúcu ochranu.

2.Jednoduchá Inštalácia: inštalácia môžete inštalovať tento kmeň nárazníka stráže mat len dva kroky: zavesiť na háčik na zadnom sedadle a šíri sa na zadnom nárazníku.Nie je potrebné náradie, jednoduché použitie a odstrániť.

3.Univerzálny Dizajn: Štít vášho auta od nárazníka škrabance a preliačiny s našimi batožinového priestoru nárazníka stráže mat.S jeho všestranný veľkosť 80*65 cm, táto rohož je vytvorený, aby sa zmestil celý rad modelov áut.

4.Všestranná Ochrana: Tento nárazník stráže mat poskytuje all-around obrany ako zadný nárazník protector, trunk alebo nákladu mat.Ideálny pre každodenné použitie alebo dochádzanie autom pre prenocovanie, aby sa vaše vozidlo čisté a usporiadané proti škrabance, preliačiny, a škvrny.

5.Ochranné a Trvanlivé: Tento kmeň nárazníka stráže rohož je vyrobená z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý vydrží poškriabaním, prachom a vodou.Je obzvlášť vhodný pre nové autá pre príbuzných a priateľov, ako to vyjadruje svoje pocity a starostlivosť.Táto podložka je tiež jednoduchá inštalácia a odstránenie, takže je dar prvou voľbou.

Technické Detaily

Druh Materiálu Gumené
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby