Menu


2 KS 88 Klávesov Vymeniteľné Klavír TLAČIDLO Menovky Klavíra Nálepky Piano Konštatuje Marker pre Začiatočníkov, Študentov Čierna+Biela

€4.23 €5.63

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d313421
Značky

88 Klávesov: klavír hrable sa vzťahuje na všetky poznámky 88 klávesov klávesnice, veľmi vhodný pre najobľúbenejšie klavír, modelov a štandardného 88 na TLAČIDLO klávesnice klavíra.Jednoduchá inštalácia a odstránenie, a škody na kľúče.

Farebné Kódované: Každý klavíra poznámka je kódovaný s jasnými a radostné farby pomôcť deti a začiatočníkov určiť a zapamätať si ich rýchlo a jednoducho.Len priložte na klavír značky a prekrytie na klávesnici.

Ľahko Odnímateľné: klavír pre KĽÚČOVÉ nálepky môže byť prekrytie naraz, nie pre Extra za ČAS a úsilie, ako transparentné klavír nálepky, ľahko umiestniť a odstrániť klavír nálepky, keď ste ukončili praktizovanie v ľubovoľnom na ČAS.

Svetlé Veľké Písmeno: písmená na klavír nálepky sú väčšie ako obyčajné.Tí, klavír list nálepky možno vidieť jasnejšie deti.Jasne viditeľné tlačidlá a poznámky na nálepky, aby učenie bolo zábavné a vzrušujúce.

Pracuje Pre: odnímateľná klavír nálepky sú ideálne pre začiatočníkov a deti, učiť sa a zapamätať hudby , hudobné záznamy a kľúče pozície.Graf sedí pekne za kľúče a nie'for dochádzať k vašej hre.

Farba:Čierna+Biela

Materiál:PVC

Obsah Balenia:

2 x Klavír Nálepky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby