Menu


Drevo Kolo Koniec Tabuľky - 19.7" Dia. Bočný Stolík s úložným Malá Tabuľka s Robustný Kovový Rám pre Obývacej Izby, Spálne, Gauč Sma

€53.61 €69.62

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d318411
Značky

【Robustná Konštrukcia] vyzýva Našej strane tabuľky používa vysoko-kvalitného kovu ako pevné nohy a má silný práškové lakovanie, antikorózne a anti-korózne vody.Klasická drevotrieska stola bude zodpovedať vašim nábytkom dobre.Nosnosť je viac ako 110lbs!Nastaviteľné nohy v prípade, podlahy nie je na úrovni.

【Ideálna Veľkosť】19.7"*19.7"*22.4".Celkom styling pre obývacie izby, spálne, alebo balkón.Ideálna veľkosť ďalšie veľké lehátka a na posteli, alebo v-medzi gauč alebo gauči.Na vrchole, nie je tam dostatok miesta pre stolové lampy, knihy, káva, občerstvenie, atď.Na polici nižšie, môžete dať šťavnaté banku ako malý závod stanice, alebo dať organizátor kôš pre malé položky, atď.

【Super Jednoduchá Montáž] vyzýva Len 4 jednotlivé kusy a všetky hardvérové prísť s balíčkom!Postupujte podľa návodu a môžete ľahko dokončenie, montáž.

【Jedinečný Priemyselná Style] vyzýva priemyselnej čierny železný rám je doplnený o rustikálny plochu strane tabuľky.Je možné dokonale kombinovať s vašej domácnosti a kancelárie, je najlepšou voľbou pre vašu skladovanie alebo zobrazenie položky.

【Multi-účel Použitia] vyzýva Naše úsporné kolo konci tabuľky sú praktické a štýlové a môžu byť integrované so súčasným štýlom.Môžu byť široko používaný ako konferenčný stolík, snack stôl, pohovka, stolík, obývacia izba strane stola, alebo nočný stolík/nočnom stolíku do spálne, atď.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby