Menu


Žien, Boj proti Boot Boj proti Topánky Pre Ženy Mäkké Motocykel Boot Narodeniny Vianočný Darček Pre Priateľku, Matka, Manželka

€22.54 €45.09

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d374944
Značky

S dlhodobej spotreby kaučuku jediným a navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám, tieto topánky sú ideálne pre akékoľvek dobrodružstvo na ceste.

Špecifikácia:

Názov: dámske Boj proti Boot

Materiál: umelé PU+guma

Veľkosti: 35-41EU

Váha: cca 850g

Balenie Zoznam:

1 Pár* ženské Motocykel Boot

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočné Teplo: Naše ženy je boj proti topánky sú ideálne zmes zhustne teplé oblečenie a ľahké materiály, ktoré poskytujú ultra-mäkké a útulné pocit, že vaše nohy.Užite si pridanou výhodou vode odolný dizajn, ktorý vás chráni pred živlami, zatiaľ čo ešte drží budete štýlový.

2.Hladké Zips: Pozdvihnúť svoj štýl hry s náš žien, boj proti topánky.Šnúrky poskytnúť nastaviteľný fit, zatiaľ čo bočné zips zaisťuje jednoduché proklouznout zapnutie a vypnutie.Chodiť komfortne a pohodlne pri každom kroku budete mať.

3.Pohodlné a Trvanlivé: Naše ženy je boj proti topánky pochváliť odolné a anti-slip gumy jediným, ktorý poskytuje výnimočnú priľnavosť na snehu a na nerovnom teréne.

4.Iný Štýl, Jedinečné Čaro: Pozdvihnúť svoj štýl s týmito žien, boj proti topánky, ktoré sú ideálne pre každú príležitosť.S ohromujúci a praktický dizajn, tieto topánky môže splniť vaše rozmanité potreby a dať si punk rock edge.

5.Vynikajúci Darček: Na pozore všestranný a módne darček?Tieto bojové topánky sú ideálne pre vaše priateľka, matka, manželka, alebo žiadne špeciálne žena vo svojom živote.Vyrobené z odolného kože a predstavovať polstrované vložky, tieto topánky sú navrhnuté pre celodenné pohodlie a štýl.

Technické Detaily

Druh Materiálu BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby