Menu


Úsmev Démon Auto Nálepky Dekoratívne Reflexná s Úsmevom Demon Zuby Okno Držať Auto Exteriérová Výzdoba Pre RV Mini Van Sedan SUV

€6.38 €12.75

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d427122
Značky

Ideálny pre RVs, mini van, sedany, vozidlá Suv, nákladné autá a závodné autá, to odtlačkový nepoškodí vaše auto farby alebo fyzická končí.Uistite sa, že povrch je bezprašný pre dlho-trvajúce dekorácie, ktorý určite zase hlavy a priťahujú pozornosť.

Špecifikácie:

Názov: démon oko auto odtlačkový

Veľkosť produktu: o 3x3x16cm|1.18x1.18x6.29 palcov

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

demon oko auto kotúča*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trvalá Priľnavosť: Upgrade vaše auto štýl s naším démon oko auto otlačkom, sa môže pochváliť spoľahlivým lepidlo, ktoré zabezpečuje, že nepadá mimo ľahko.Na rozdiel od iných obtlačky, nebude poškodiť vaše auto je náterov a povrchových úprav a je ľahko odstrániť bez zanechania akýchkoľvek doľava.

2.Všestranné Použitie: Pozdvihnúť štýl RV, mini van, sedan, SUV, nákladné vozidlo, alebo pretekárske auto s naším démon oko auto kotúča, ktorý je vodotesný, odolný a ľahko odstrániť.Ideálne pre osvetu vašej osobnosti a pridanie osobné dotyk na svoju jazdu.

3.Nepremokavé Funkcia: S naším démon oko auto otlačkom, vyzdobiť vaše auto na dlhú dobu s jej odolný dizajn, schopné odolať slnkom, dažďom, chladom a suchým podnebím.Užite si nepremokavé a sunproof produkt, ktorý udržuje jeho štýlový vzhľad, vhodné pre dlhodobé používanie.

4.Bezproblémové Použitie: môžete nainštalovať tento demon oko auto kotúča, ktorý sa v priebehu niekoľkých minút, bez akýchkoľvek ťažkostí.Len uistite sa, že nie je prach na oblasti, kde nálepka sa použije, potom odlúpnite nálepku a nalepte ju bezpečne.Bez údržby.

5.Priťahujú Pozornosť: Premeniť vaše vozidlo, vzhľad s náš jedinečný Demon Oko Auto Obtlačky.Roztomilý vzory a výrazné farby sú určite upútajú pozornosť ľudí, keď sa budete držať ich na aute, bočné dvere, kapota, nárazník, notebook, a ďalšie.Si všimol, s našimi pútavý dizajn.

Technické Detaily

Dizajn karikatúra
Položka Dĺžka 16cm
Položka Druh Nálepky
Položka Výška 1cm
Položka Šírka 14.2cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Priemer 0.00inch
Umiestnenie Nálepky Strechy
model Iné
Kategória PVC
Typ Nálepky Iné
Druh Materiálu PVC
Druh Lepiť Nálepky
Názov Modelu Demon Oko Auto Nálepky

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby