Menu


U-Tvarované Akryl Ruky Uterák Rack Non-dierované Uterák Železničnej samolepiace Kúpeľňa Stojan na Kuchynské Utierky Držiteľ

€5.92 €8.46

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d501375
Značky

Odrážky: 1.Užívateľsky Prívetivé: Naše uterák železničnej to moderný dizajn, predstavovať jedinečné U-tvarované štruktúry, bez námahy dodáva kultivovanosti vašu kúpeľňu.Praktické a krásne funkciu z neho robí ideálne organizácie nástrojom na udržiavanie uteráky čistý a suchý.

2.Uložiť Vaše Miesto: Vytvoriť upratané, kúpeľňa s týmto 7.87 palcový uterák železnici.Závesy strane uteráky, tvár, uteráky, alebo jedlo uteráky nikdy nebolo jednoduchšie s jej bez námahy stenu-montážna inštalácia pomocou skrutiek a kotiev.

3.Nie je Ľahké Prelomiť: Konštruované s 5 mm hrubé akrylové, tento uterák železničnej nie je len na jedno použitie a ľahko sa čistí, ale aj silné a stabilné.Jeho vynikajúcu odolnosť zaručuje dlhodobé používanie bez hrdze alebo žieravé.

4.Jednoduchá Montáž: Tento uterák rail je vybavená dve obojstranné pásky, ktoré môžu držať pevne na všetky hladké povrchy, a nemal poškodiť steny.Môžete ľahko nainštalovať bez vŕtania otvorov alebo s použitím nástrojov.

5.Široko Používané: Upgrade vášho domova s týmto štýlový uterák, železničnej, ktoré môžu byť použité v spálňach, kúpeľniach, kuchyniach, RVs, a práčovne.Jeho funkčný dizajn a elegantný vzhľad určite zaujmú každého, kto ho používa.

Uterák držiteľ ponúka jedinečné U-tvarované dizajn a hrúbka 5 mm, umožňuje uložiť viac priestoru a zároveň pridaním elegancie do vašej kúpeľne.

Špecifikácia:

Názov: Uterák Železničnej

Materiál: akryl

Voliteľné farby: čierna, biela, transparentná

Celková veľkosť: o 20*4.5*4.5 cm/7.87*1.77*1.77 v

Hrúbka: cca 5mm

Balenie Zoznam:

1*Uterák Železničnej

2*obojstranná páska

Technické Detaily

Štýl Stručný
Číslo Modelu ručné držiak na uterák
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové
Uterák Stojan Typ Jeden
Druh Uterák Stojany

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

  • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
  • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
  • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
  • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby