Menu


Mesačný Plánovač Knihy Funkčné Špirála Notebook Cievka Denník Kniha Pre 2024 Organizátor Notebook Plánovač 2024 Vrecku Vestník

€2.84 €5.91

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d58639
Značky

Pozrite sa na náš 2024 Plánovač Kniha!Malý a prenosný, pokrýva januára do decembra 2024. Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a starostlivo navrhnutý tak, obsahuje kovový ochranný roh udržať v skvelej kondícii po celý rok.Pobyt usporiadané a pripravené s týmto štýlovým plánovač.

Špecifikácia:

Názov: 2024 Plánovač Knihy

Material: Faux Kožené+Papier

Hmotnosť výrobku: o 310g

Veľkosť produktu: o 22*16*2cm/8.66*6.3*0.79 palcov

Balenie Zoznam:

1* 2024 Plánovač Knihy

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduchú Prepravu: Vždy mať pohodlný priestor na nahrávanie inšpiráciu s našimi 2024 plánovač knihy.Jeho ľahký-k-vykonávať malých rozmerov znamená, že môžete vziať kamkoľvek a udržiavať ho v taške alebo vo vrecku.Nechajte sa inšpirovať kedykoľvek a kdekoľvek s týmto ľahkým vestníku.

2.Harmonické Začlenenie: Zvýšiť vašu produktivitu a dosiahnuť svoje ciele prostredníctvom efektívneho plánovania s našimi Plánovač 2024. Tento starostlivo pripravenej plánovač obsahuje harmonicky integrácie mesačné a týždenné plán od januára do decembra 2024. Strategize váš úspech a zostať na vrchole plány, priority a termínov.

3.Vysoko-Kvalitný Materiál: Vyrobené s top-notch faux kožené a vnútorné papier, to 2024 Plánovač Kniha je vodotesný, oteruvzdorné, a nie ľahko deformovaný, zabezpečuje dlhú životnosť.Jeho jednoduché čistenie funkcia vám ušetrí čas a starosti, takže je ideálny plánovač pre vás.

4.Starostlivo Konštruované Rozloženie: Tento plánovač kniha má v minulých, predložiť, a budúce pravidelné denné bloky pomáhajú organizovať váš čas a úlohy.Môžete sa tiež tešiť na výkon mesačných plánov s vynikajúcou mesačné stránky, prázdninový pripomienky, a Julian dátumy.Plánovača kniha je kompaktný a ľahko prenosný, takže si môžete naplánovať dní s komfortom.

5.Trvanlivé a Funkčné: si viac spoľahlivé a efektívne plánovanie skúsenosti s našimi 2024 Plánovač Knihy.Viac robustné kvalitné hrubý papier, dvojitá čiara záväzné a kovové ochranné rohy zabezpečiť trvalú odolnosť.Plus, pružný, kryty, aby to ideálne pre použitie vonku.Pobyt na trati s týždenné a mesačné stránky v plne funkčný a štýlový dizajn.

Technické Detaily

Číslo Modelu Kožené Plánovač 2024 Prenosné Malé Špirála Notebook
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby