Menu


Mačka Kliešť Golier Mačka Golier Kliešť Repeller Lietať Kliešť Prevencie Mačka Golier Ľahký Vitro Odčervené Cat Starostlivosť O Pleť Domáce Zvieratá

€7.19 €14.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10154
Značky

Chrániť vaše plyšový kamarát z zbytočná lietať s našimi odolné golier.Jeho dlhodobé ochranné účinky na zlepšenie kvality ich života.Dĺžka golier môžu byť upravené pre perfektné fit.Vyrobené s ľahký a priedušný materiál, nebude vážiť vaše zvieratko dole na prechádzky.Rozlúčiť sa lietať a ahoj šťastnejší pet!

Špecifikácie:

Produkt materiál: ABS

Funkcie produktu: fly odrážanie

Platné publikum: rôzne mačky

Veľkosť produktu: (cca.)32*1.2*0.2 cm/12.6*0.47*0.08 palcov (nie je odchýlka v ručné meranie, pozrite si skutočný výrobok dostal)

Zoznam:

1*mačka colla

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyrobené z Kvalitných Materiálov: Udržujte svoje chlpaté priateľ bezpečné z kliešte s týmto pet kliešť golier vyrobené z ABS pre dlhotrvajúcu ochranu.Naše kliešť golier je bez zápachu, vyrobené z jemného-kvalitných materiálov, ktoré sú non-dráždi a šetrné k životnému prostrediu.

2.Životnosť Ochrana: Naše špeciálne navrhnutý tak zaškrtnite obojok pre mačky poskytuje dlhodobú ochranu a zároveň zabezpečiť maximálne pohodlie pre vaše chlpaté priateľmi.Tento klinicky preukázané, že golier nielen zabraňuje kliešte a lietať, ale tiež podporuje zdravú pokožku a znižuje svrbenie.

3.Oblečený Pohodlne: nastaviteľný dizajn našich Pet Kliešť Golier umožňuje pre prispôsobené fit na základe svojho maznáčika obvod krku, poskytuje maximálny komfort počas činnosti.Golier nebude obmedzovať pohyb, alebo spôsobiť podráždenie, zaisťuje optimálnu ochranu proti kliešte.

4.Multifunkčné AAA: S našou Pet Kliešť Golier je multi-funkčný dizajn, svoje chlpaté priateľ bude mať lepšiu hygienu, potláčajú zápach, zaškrtnite prevenciu a prevenciu vypadávanie vlasov.Plus, náš lietať odraziť funkcia zabezpečí celkovo vyššiu kvalitu života.

5.Jedinečný Darček: Majte svoje chlpaté priateľov v bezpečí celoročne s našimi pet kliešť golier.Jeho vysoko kvalitné vzorec poskytuje komplexné odpudzuje účinok proti kliešte, blchy a komáre.Ideálny pre domáce zvieratá, ktoré chceli preskúmať vonku.

Technické Detaily

Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby