Menu


Nové Malé Zvlhčovač 150ml USB Powered v Pohode, Hmla, Zvlhčovač Pokojnej Prenosné Zvlhčovač s 2 Hmly Režimy Roztomilý Umelé

€13.83 €27.65

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10653
Značky

[Roztomilý Šťavnaté Zelené & Desktop Dekorácie] Tento mini pračka má 4 druhy roztomilý succulents, umelé succulents sú BPA free a bezpečné pre použitie v detskej izbe, to zdobí plochu počas zvlhčovanie vzduchu, pridanie krásu vašej spálni písací stôl.

[Compact & Dlho Hmly Trvanie & Quiet] mini pračka opatrenia 128x90mm/5.04x3.54inch, veľkosť je malá, ale to je silný, studenej hmly môže sprej až o 3 metre vysoký, kontinuálne hmly trvá asi 4 hodiny, na občasné hmly trvá asi 8 hodín, a zvuk je menej ako 20 decibelov.

[One Touch Control & 2 Hmly Režimy] rastlina zvlhčovač je veľmi jednoduché, stačí sa dotknúť tlačidla, prvýkrát sa dotknete tlačidla, to je neustály hmly režime; druhý raz sa dotknete tlačidla je prerušovaný režim, tretí raz, keď sa dotknete, že na vypnutie zvlhčovača.

[USB Powered] mini pračka je pripojený pomocou USB rozhrania USB je kompatibilné s rôznymi zariadeniami " USB porty, bez batérie sú zahrnuté, je veľmi ľahko ovládateľný a vďaka nej bude váš život jednoduchší.

[Auto Shut-Off Bez Vody] roztomilý mini zvlhčovač sa automaticky vypne, keď sa vyčerpá vodu, je ideálny pre spálne, daycare strediská, domy a kancelárie a môže účinne pomôcť zlepšiť spanie problémy.

Popis

Tento USB powered mini pračka opatrenia 128x90mm, kompaktný a prenosný, s 4 druhy roztomilý succulents ako dekorácia, môže pridať krásu vašej spálni písací stôl.Jeden riadenia tlačidlo na nastavenie sprej režim, ktorý je vhodné použiť.To je BPA free a bezpečné pre použitie v detskej izbe.

Kľúčové Funkcie

2 Misting Módy a Pokojnej: cool mist môžete sprej až o 3 metre vysoký, kontinuálne hmly trvá asi 4 hodiny, a občasné hmly trvá asi 8 hodín, a zvuk je menej ako 20 decibelov.

Jednoduché Použitie: Na dotyk tlačidla, prvý dotyk tlačidla je pre kontinuálne hmly režimu, druhý dotknite sa tlačidla je pre občasné hmly režime, a tretí dotknite sa tlačidla sa zmení zvlhčovač off.

USB Powered a Auto Shut-Off: To je kompatibilná s inými zariadeniami cez USB port, a automaticky vypne, bez vody, bezpečné použitie, vhodné pre spálne, daycare strediská, domy a kancelárie.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Malé Zvlhčovač

Farba: Sivá Biela

Materiál: PP+PE

Veľkosť: 128x90mm/5.04x3.54inch

Kapacita: 150 ml

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

1 x Malé Zvlhčovač

1 x USB Kábel

2 x Bavlna Stick

1 x Návod na použitie

Auto Shut Off v Pohode, Hmla, Zvlhčovače,Ručné Cestovné Zvlhčovač,150 ML Malé Zvlhčovače pre Spálne,USB Powered Ploche Zvlhčovač,písací Stôl Zvlhčovač pre Dieťa Posteli,Dekoratívne Malé Zvlhčovač,Chladné Hmly Rastlín Zvlhčovač

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby