Menu


Ochranné puzdro Pre Športové Hodinky PCTempered Sklo Ochranný plášť protiprachová PC Prípade Zabrániť Škrabance, Preliačiny Šport Príslušenstvo

€1.00 €2.86

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d107026
Značky

Naše prípade, poskytuje úplnú ochranu pre vaše hodinky, zabezpečiť, že zostane v bezpečí pred žiadne škrabance, kvapky, alebo kože.Nielen, že ponúkajú úplnú ochranu, to tiež robí pre dokonalý Vianočný darček pre všetky športové milenca vo vašom živote.a užite si pokoj, ktorý prichádza s plnú ochranu pre váš šport, hodinky.

Špecifikácia.

Použiteľné modely: pre Huami Mi Aktívne

Materiál: PC+Tvrdené Sklo

Hmotnosť: 0.013 KG

Účel: Ochranné puzdro s ergonomickým dizajnom, pomocou PC tvrdej gumy materiál, odolný proti otrasom, prachu a drop-dôkaz.

Balenie zoznam:

PC Prípad Pre Športové Hodinky X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Vyrobené z tlmenie nárazov a poškriabaniu-odolný pružný PC materiál, tento šport sledovať prípade zabezpečuje plnú ochranu proti olej, pot, a odtlačky prstov.Jeho vysoko-kvalitný materiál zaisťuje trvalú odolnosť pre vaše hodinky, takže máte pokoj s vedomím jeho často chránené a lesklé.

2.Rozšírené Opevnenie: S našou presnosť rezu PC prípad a filmu, váš Šport, Hodinky, je plne chránený pred poškriabaním, prachom a nárazom.All-in-1 návrh nebude mať vplyv na pravidelnom používaní a perfektne.Ľahké a odolné PC materiál zlepšuje vzhľad vášho sledovať, čo je viac štýlový, ako kedykoľvek predtým.

3.Módne Príslušenstvo: Tento PC prípad pre športové hodinky nie je len chladné a módny doplnok, ktorý chráni hodinky pred poškriabaním a nárazmi, ale aj dodáva pocit módne hodinky s jeho jednoduchý a veľkorysý dizajn.Je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie, a to sa zhoduje aj s rôzne štýly pásma a oblečenie.

4.Všetky-kolo Ochrany: Komplexné zabezpečenie hodinky s týmto PC prípade, predstavovať úplnú ochranu a troch-dimenzionální hrbole na oboch stranách tlačidlo na zvýšenie ochrany a zachovania funkčnosti.

5.Premyslené Darček: Tento vysoko kvalitné PC prípade poskytuje nielen športový ochranu pre vaše hodinky, ale tiež zlepšuje váš štýl s jeho elegantný dizajn.Je to ideálny Vianočný darček pre mužov, ktorí milujú šport a ideálnou voľbou pre tých, ktorí preferujú dobre navrhnuté príslušenstvo.

Technické Detaily

Názov Značky Rondaful
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Druh Prípadoch
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby