Menu


Mens Cyklistické Rukavice Zimné Rukavice Teplé Nepremokavé Vetru Jazdecké Rukavice Cyklistické Termálne Rukavice Dotykový Displej

€8.51 €12.15

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10738
Značky

Zimné Termálne Rukavice sú ideálne pre outdoorové aktivity ako je cyklistika.Hrajú vodivé ukazovákom, ktoré vám umožní používať dotykový displej zariadenia bez odstránenia rukavice.Tieto rukavice sú oteruvzdorné a anti-slip uistite sa, že máte dobrú priľnavosť.Nie sú ľahko deformovať a škody, a prísť s pohodlné odkladanie.Pobyt pohodlné a teplé s týmito rukavice.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: S, M, L, XL

Produkt farba: čierna, sivá

Vlastnosti výrobku: vodotesný, vetru, dotykový displej, non-slip

Rozsah použitia: jazda na bicykli, vonkajší denné športové

Zoznam:

1 pár*Cyklistické Rukavice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dotykový displej-Priateľské: Ľahko používať žiadne zariadenia s dotykovou obrazovkou na naše cyklistické rukavice pre mužov.Na vodivé ukazovák dizajn zabezpečuje bezproblémovú interakcie bez ohľadu na ich vypnutie, čo vám umožní zostať v kontakte, zatiaľ čo vonku.

2.Materiály z Kvalitnej: Užite si rozšírené zimnú ochranu s naše rukavice pre mužov.Vyrobené z vysoko materiálov, ktoré odolávajú deformácie, tieto rukavice pochváliť teplé zamatová podšívka, ktorá udržuje vaše ruky v teple.Vonkajšia vrstva je vyrobené z mäkkej, vetru textílie pre optimálne pohodlie, ako si jazdu.

3.Komfort Nosenia: cyklistické rukavice pre mužov poskytuje pohodlné, rozšírené nosenie, ktorý je ideálny pre vaše ďalšej jazdy.S jeho vysoko elastické zápästie a anti-loss pracky dizajn, môžete ľahko umiestniť ich na a vziať ich vypnúť.

4.Lepšiu Kontrolu a Bezpečnosť: anti-slip posilnenie dizajn na naše cyklistické rukavice pre mužov je opotrebovaniu, poskytuje lepšie uchytenie a ochranu.To zlepšuje ovládanie na riadidlá, zatiaľ čo na bicykli, zabezpečuje bezpečnejšie a istejšie jazdy.

5.Rôzne Aplikácie: Tieto cyklistika rukavice pre mužov poskytujú veľkú podporu a sú ideálne pre vonkajšie aktivity, ako rybolov, turistika, zjazdové a bežecké lyžovanie.Navrhnuté pre praktickosť a krásy, ponúkajú pohodlie a ochranu, ktorú potrebujete na prevádzku a na koni.

Technické Detaily

Položka Druh Rukavice & Prstové
Šport Typ Jazda na bicykli
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Gél Tekutý Silikón
Číslo Modelu cyklistické rukavice pre mužov zime
Funkcia nepremokavé
Druh Plný Prst
Pohlavie Univerzálny

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby