Menu


Pes Liečbu Vak Outdoor Psa Liečiť Puzdro Výcvik Výcvik Psa Pás Taška S Veľkou Kapacitou Pás Lano Silikónová Miska Dog Dodávky

€8.03 €16.06

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10862
Značky

Udržať vášho psa lieči ruke s týmto pohodlné a pevné puzdro.Vyrobené z odolného Oxford látky, má veľkú kapacitu a je ľahko otrite čisté.Opasok umožňuje visieť z vášho opasok pre rýchly prístup.

Špecifikácia:

Názov: Spracovanie Taška

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: 15.5*15.5*3.5 cm/6*6*1.3 palec

Balenie zoznam:

1*Spracovanie Taška

1*Pás 1*Silikónová Miska

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozsiahle Používanie: Váš telefón, kľúče a iné predmety môžu byť uložené v vrecko na zips a rôzne výcvik psa hračky môžu byť uchovávané v prednej oka vrecku.V prípade potreby, na strane hovienka taška dávkovač je veľmi praktické.

2.3 Sebe Štýly: Niektoré výcvik psa hračky môžu byť uložené v prednej časti oka vrecku, zatiaľ čo váš smartphone, kľúče a iné položky môžu byť uchovávané v vrecko na zips.V prípade potreby, na strane hovienka taška dávkovač pre pes, odpadové vrecia, je celkom pohodlné.

3. Vysoká Kapacita: pes liečbu vrecka šnúrkou oddiel bezpečne ukladá veľa váš pes obľúbené maškrty a hračky, spolu so psom misy a odpadové vrecia pre ideálny tréning skúsenosti.To má veľkú kapacitu pre puppy školenia a prechádzky.

4.Jednoduché Použitie: môžete utrite túto liečbu taška vlhkou handričkou, a vnútorné obloženie môže byť vytiahol ak chcete odstrániť všetky omrvinky.Na liečbu taška má tiež squeaker, môžete stlačiť tlačidlo, aby zábavné zvuk a prilákať vášho psa pozornosť.

5.Spoľahlivý Materiál: Túto liečbu taška a výcvik psa liečiť puzdro funkcie, odolná voči roztrhnutiu, Oxford tkaniny tkaniny, ktorá je vodotesná a odolná.ktoré môžu byť použité pri cestovaní.

Technické Detaily

Položka Druh Agility Zariadenia
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby