Menu


Životný Cyklus Puzzle Pre Deti Montessori Vzdelávacích Drevené Životného Cyklu Hračky Deti Roztomilej Puzzle Hračky Pre Kultiváciu Pozorovanie

€10.50 €21.01

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10883
Značky

Predstaviť svoje deti zázraky prírody s týmito životného Cyklu Hádanky!S rôzne farby a tvary, sú ideálne pre lka s priateľmi a rodinou.Vaše dieťa sa učí prírodné vedy vedomosti pri vyjadrujúce ich lásku a starostlivosť o životné prostredie.Plus, sú odolné a môžu byť použité na dlhú dobu!

Špecifikácia:

Názov: Životný Cyklus Hračky pre Deti

Váha: cca 245g

Veľkosť balenia: (cca.)19*19*4.2 cm/7.48*7.48*1.65 palcov

Materiál: drevo

Balenie Zoznam: 1*Životný Cyklus Rada

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozvíjať Zručnosti: Naše životného Cyklu, Hračky pre Deti, zlepšuje učenie poskytuje praktické skúsenosti v skúmanie životných cyklov.Kultivovať myslenie, pozorovanie, a prírodovedné poznatky pre vaše dieťa rozvíjať základné zručnosti.

2.Pozorný Hračky: Skúsenosti proces rastu života v jedinečných tvarov a farieb s životného Cyklu Hračky Pre Deti.Nádherné detaily prilákať pozornosť a každá hračka je iný, takže je ľahké sa naučiť, a identifikovať.

3.Vhodné Pre Rodiny Lepenie: Skúsenosti silnejšie puto medzi rodičmi a deťmi, ako ste stráviť kvalitný čas spolu s našimi životného Cyklu Hračky Nastaviť.Sledujte, ako vaše malé deti rastú zvedavý, empatický, a kreatívne, ako sa dozvedieť o procese života.Stráviť fun-naplnené deň hranie a učenie spolu.

4.Plynulé a Spoľahlivé: Postavený s pribrala drevo materiál, tento životný cyklus hračka má hladký povrch, ktorý je bezpečný pre deti na hranie.Robustná konštrukcia zabezpečuje, že to nebude ľahko deformovať alebo poškodiť, takže je ideálny investíciou pre dlhotrvajúcu zábavu a učenie o podstate života cyklov.

5.Krásny Darček: Povzbudzovanie detí zvedavosť a lásku k prírode s našimi životného Cyklu Hračky Pre Deti.Vyjadriť svoju lásku a starostlivosť a prekvapenie im skvelý darček pre sviatky, narodeniny, alebo akejkoľvek príležitosti - ideálny pre iskrenie ich zmysel pre zázrak.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Tému Športové
Odporúčame Veku 14+y

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby