Menu


Čierny Orech Podnikania Držiteľa Karty Módne Masívneho Bukového Dreva Prenosné Memo Počítadlo Stôl Displeja, Stojan Home Office

€3.98 €4.68

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d113085
Značky

Názov: Masívneho Dreva Podnikania Držiteľa Karty

Materiál: Orech/Buk

Veľkosť: 115x30x40mm

Hmotnosť: 80g

Farba:Ako na obrázku zobraziť Funkcie:

1. Materiál a textúra: Táto karta držiak je vyrobený z vysoko kvalitného čierneho orecha a bukového masívneho dreva.Po jemné brúsenie a dokončovacie práce, dáva ušľachtilé a vysoko kvalitné textúry, ktoré môžete pridať dotyk prírody a chuť na váš stôl.

2. Schopnosti a vlastnosti: Tento držiteľa karty je určený na držanie viacerých vizitky, kreditné karty alebo poznámky.Veľkosť a hĺbku každú kartu je presne vypočítaný pre uistite sa, že karta nie prísť voľné alebo sklzu.

3. Starostlivé remeselné spracovanie: Táto karta držiteľ bol starostlivo vytvorené a na každom rohu bol vyhladený s peeling, ktorý nebude poškriabaniu ruky alebo ploche.Hĺbka a veľkosť každého zárezu je presne merať, aby sa zabezpečilo, že vaše vizitky a záznamy budú sedieť dokonale.

4. Aplikácia scenár: Táto karta držiak je vhodný nielen pre kancelárie, ale je vhodný aj pre rodiny použitie alebo služobné cesty.Jeho jednoduchý dizajn a kvalitné materiály, aby sa spojili do každej scény a stal krásna linky na pracovnej ploche, ukazuje vašu chuť a profesionálny imidž.

5. Ideálny darček výberu: Tento držiteľa karty je krásny a praktický darček výber.Je vhodný pre obchodných partnerov, kolegov, rodinu alebo priateľov.Či už ako darček k narodeninám, Vianočný darček alebo obchodné ďakujeme, že ste darček, tento držiteľa karty zanechá hlboký dojem na ľudí.

Poznámka:

1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, upozorňujeme, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel, ďakujeme za pochopenie!

Balenie:

1 x Masívneho Dreva Podnikania Držiteľa Karty

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby