Menu


Späť Podpora Postoj, Držanie Tela Podporu Corrector S Nastaviteľné Popruhy Korekcia Pás Pre Beauty A Wellness Pre Domáce

€10.33 €14.75

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d11321
Značky

Naše späť rovnátka pre mužov a ženy je navrhnutý tak, aby vás vyzerať sebaisto a zabrániť ospalosť a poškodenie nervov.Nastaviteľné elastické kapely pomáha narovnať chrbát a odstránenie potu v čase.Zlepšiť držanie tela a celkový zdravotný stav s našimi pohodlné a efektívne späť výstuže.

Špecifikácie:

Názov: Späť na vyrovnávanie pásu

Materiál: Neoprén

Farba: Čierna

Hmotnosť: cca 200g

Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1 ks*držanie tela correcto

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Držanie tela Enhancer: S naše držanie tela corrector, rozlúčiť sa skrčené a dobrý deň, na istý postoj.To zarovná kostí a kĺbov, dáva podporu hornej časti chrbta, dolnej časti chrbta a brucha, zlepšenie nesprávne držanie tela.

2.Držanie tela Pomoci: rozlúčiť sa nepohodlie a poškodenie nervov, s naše držanie tela corrector.Zlepšiť skolióza a hunchback ochorení v chrbte, hrudníku, krku a dekoltu regióne.Získajte perfektné pre mužov a ženy všetky vekové skupiny a veľkosti.

3.Zlepšenie držania tela: Správne držanie tela s ľahkosťou pomocou nášho rovnátka, ktoré ponúka 2 flexibilné abs podporu barov.To pomáha znížiť späť uncomfort tým, že znižuje tlak na kľúčové oblasti chrbta, ako na chrbticu a ramená.Užite si lepšie držanie tela a menej nepohodlia.

4.Odstránenie Potu v Čase: Premeniť svoj postoj, bez námahy s našimi priedušný oka držanie tela corrector.To eliminuje nepríjemné pocity odstránením potenie v čase a zabraňujú zápachu.Užite si celodenné pohodlie a zlepšenie držania tela.

5.Pohodlné Nosenie: držanie tela corrector pohodlne vojde s nastaviteľné elastické kapely a je ľahké nosenie s výbavou.Užite si späť podpora sa poskytuje pre lepšie držanie tela.Vhodný pre mužov a ženy väčšiny veľkostí.

Technické Detaily

Materiál Neoprénová
Vek Vyššie 13, Univerzálny
Číslo Modelu Späť na vyrovnávanie pásu
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby