Menu


Akryl, Ceruzka Displeja, Stojan Kompaktný Držiak Pre Zobrazenie Ceruzka Štúdia Dodávky Pero Organizér Na Písacie Potreby Obchod Spálne

€1.04 €2.61

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d121063
Značky

Tento všestranný jasné, písací stôl akryl držiak na pero je ideálny pre domáce, úrady a školy.Meranie o 3.54*3*1 palcov, je to úspora priestoru a praktické.Tento vynikajúci a praktický držiak pomáha udržať vaše perá usporiadané a ľahko dosiahnuteľné.

Špecifikácie:

Názov: Pero zobraziť stojan

Materiál: Akryl

Farba: Transparentná

Celková veľkosť: o 9*7.6*2.5 cm/3.54*3*1.v

Hrúbka: približne 0,3 cm/0.12 palcov

Balenie Zoznam:

1 ks*Akryl pero zobraziť stojan

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Tidy a Štýlový Stôl Organizátor: Tento akryl držiak na pero displej je praktický a esteticky riešenie pre udržanie pracovnej ploche upratané.Má kompaktný a prenosný dizajn, ktorý šetrí priestor a jednoduchý a štýlový vertikálny dizajn, ktorý poskytuje silnú stabilitu.

2.Jeden kus Lištu: Pozdvihnúť svoj stôl dekor s našimi vysoká transparentnosť akryl držiak na pero.Jeho one-piece liatie dizajn, hladké 3 mm hrany a jasný povrch je ideálny pre osvetu perá a iné predmety s výnimočnú čistotu.

3.Organizovať Svoj Stôl v Štýle: Udržať svoje perá a ceruzky organizované s tento elegantný a multi-funkčné akryl držiak na pero zobraziť stáť.S jeho trvalé 3 mm hrúbku a celkovej veľkosti 3.54*3*1.v, je vhodný pre rôzne počítače, regály a vitríny.

4.Univerzálny Príležitostiach: Obchod make-up štetce, obočia, ceruzky a iné kozmetické nástroje v tejto akryl držiak na pero displeja, alebo ho použiť ako jedno pero organizátor na displeji perá, pastelky a fixky.Tento produkt je široko používané a sú vhodné pre domáce, úrady a školy.

5.Stôl Perá, Stojan Displej: Pozdvihnúť svoj stôl s vynikajúce a praktické akryl držiak na pero zobraziť.Ideálny pre ukladanie a organizovanie perá, ceruzky, fixky, a iné kancelárske potreby položky.Praktický darček pre manželky, priateľky, obchodných partnerov, alebo študentov, aby svoje pracovné miesto upratané.

Technické Detaily

Číslo Modelu Displej Stojan
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby