Menu


Nálepku Graffiti Zvitky Malý Umelec Prázdne Sfarbenie Nálepky Akvarelového Papiera Detí Kreslenie Prejdite Farebná Náplň Nálepky

€2.00 €4.17

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d129287
Značky

Názov výrobku:detská Kresba Prejdite

Farba:ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:20x86cm

Materiál:papier

Balík obsahuje:1pc Detí Prejdite na Kreslenie 1.Ľahké Rez: Ľahko trhať zub line design, jednoduché segment graffiti, pohodlnejšie použitie, 86 cm vzor nie je opakovanie, obsah je bohatý, a dieťa miluje skúmať.

2.Bezpečnosť Materiál: Vyrobené z prvotriednej papiera, to je bezpečné a dostatočné na maľovanie, zlepšiť svoje praktické schopnosti.Jemné a hladké povrchy, poskytujú vynikajúci zdroj pre dizajn a umelecké práce.Budete mať relax počas tohto času, a tak môžete zažiť tento nádherný proces s rodinou a priateľmi.

3.Ľahké Palice: môžete sa nelepí na steny, nábytok, lavice, podlahy atď, špeciálne navrhnutý späť Nálepky nenechá bez známok stenu nepoškodia vaše steny.

4.Viacúčelové Použitie:Univerzálne, môžu byť použité pre výkresy, graffiti, crafting, alebo ako architektonické papier, ideálny pre školy a práce.Skvelé pre deti, hand-eye koordináciou, tvorivosť a predstavivosť, rozvíjať praktické schopnosti a komunikačné zručnosti na interaktívne kreslenie.

Technické Detaily

Číslo Modelu Coloring Book Nastaviť
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby