Menu


Osoba, Camping Stan Ľahký Backpacking Stan Nepremokavé Vetru Dve Dvere Jednoduché Nastavenie Dvojvrstvové Outdoor Stany pre Rodiny

€92.71 €123.62

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d144884
Značky

polyester

【Odolné a Vysoko Kvalitné] vyzýva: Camping stan je vyrobený s vysokou kvalitou .VNÚTORNÝ STAN je vyrobený s 190T Polyester Taffeta+B3 No-see-um Ôk; RAINFLY vyrobený 190T Polyester Taffeta a záruky PU2000mm odolný voči vode; STANOVÉ TYČE vyrobené s ľahký a odolný 7001 priestor hliníka, môže podporuje väčšinu silne vietor, dážď .

【Priestranný 4-Stan pre 3 ročné obdobia] vyzýva: S rozvíjajúce veľkosť 92.5 x 86.6 x 51.1 (H) cm / 235 x 220 x 140 H cm. 4 osôb backpacking stan je dostatočne priestranné, aby sa ubytovať až štyri osoby, ideálne pre rodiny .Stan má tiež dvojitej vrstvy, ktorá je vhodná pre 3 ročné obdobia a preferované použitie pre pešiu Turistiku, Expedície, Rybolov, jazda na Kajaku, autocamping, Turizmus, alebo Bikepacking.

【Priedušná & Stabilné] vyzýva: Veľké časti oka a 2 D-tvarované dvere so dual zipsy poskytujú oveľa lepšie vetranie.Vybavená 12 ľahkej Zliatiny Kolíkov a 4 Vetra laná, stan má vysokú odolnosť voči vetru.

【Jednoduché nastavenie a Voľne stojace] vyzýva: Jednoduchá montáž, voľne stojace dizajn s hliníkovou poliaci, to trvá menej ako 10 minút nastaviť stan s manželskou flysheets.

【Žiadne Riziko Nákup] vyzýva: ponúkame bezpodmienečné 30 dní peniaze späť záruka a záručné, aby to absolútne riziko-voľný nákup.Stojíme za naše produkty.Ak nie ste úplne spokojní s týmto stan pre akýkoľvek dôvod, jednoducho nás kontaktujte, zašleme vám na výmenu alebo vám vrátenie peňazí.Nákup bez rizika!

Technické Detaily

Jednorazové No
Druh Vietor Štít
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby