Menu


Skladanie Lampu, Stojan Pól Camping Lampa Držiak S Kola Základnej Vymeniteľné Prenosný Fotoaparát Live Vysielanie Stojan Pre Vonkajšie

€5.34 €13.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d16230
Značky

S universal 6 mm závit rozhranie, ľahko sa pripojí fotoaparáty, mobilné telefóny a iné zariadenia.Odnímateľné svetlo pól je ľahko prepravovať a skladovať kdekoľvek, takže je ideálny pre vonkajšie dobrodružstvo.

Produkt materiál: železo + hliníková zliatina + nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť produktu: 9.6x18cm/3.77x7.08in

Hmotnosť výrobku: 202g

Produkt scéna: vonkajšie/vnútorné

Zoznam Produktov:

kempingové svietidlo držiak na stojan*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pevné a Anti-hrdza: Vybavené železa disk base, náš skladanie lampu, stojan pól poskytuje pevné a stabilné základy, ktorý je spoľahlivý a nie ľahko poškodiť.

2.Nastaviteľné Pohodlie: S oddeleným hornej a dolnej časti, naši skladanie lampu, stojan pól pôsobí ako prenosné svetlo pól.To je možné pohodlne nastaviť do výšky a uhla, čo umožňuje flexibilné použitie na osvetľovanie váš kemping, dvore, alebo v garáži.

3.Univerzálna veľkosť: Získať perfektné vonkajšie atmosféru s našimi skladanie lampu, stojan pólu, ktorý predstavuje univerzálny 6 mm závit rozhranie, kompatibilný s rôznymi camping svetlá.Spárujte ho s váš obľúbený camping svetlá a vychutnajte si noc.

4.Rozšírte Svoje Možnosti S našimi všestranný skladanie lampu, stojan pól, môžete bez obáv experimentovať ho použiť na ozdobu interiéru alebo pohodlne zobrať to na vonkajšie pobyt v prírode, táborenie a turistika.

5.Ľahko sa prenáša a obchod: Tento skladanie lampu, stojan pól je ľahký a prenosný, takže si môžete vziať so sebou na akékoľvek outdoorové dobrodružstvo.Neznamená to však trvať veľa miesta v batohu, alebo auta, a môžete ľahko zložiť, keď nie v použitie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby