Menu


2X 12V USB Zásuvky, Nepremokavé 12V/24V 24W 4.8 Duálny USB Nabíjačka Pätica Power Adaptér do Zásuvky S LED Voltmeter Prepínač

€14.78 €23.10

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d16554
Značky

[Inovovaný Dizajn]Navrhnutý s nájdete ... najnovšiu ON/OFF Kontakt tlačidlo, 12V / 24V USB nabíjačka do auta 2 porty je možné ovládanie nabíjania pomocou kábla USB porty a LED voltmeter spolu flexibilitu, ktorá vás drží od ťažkostí opakovaného nabíjania & odpojení nabíjanie kábel a pomáha chrániť batérie.

[Duálny USB Nabíjačka do Auta]Dual nabíjanie pomocou pripojenia USB porty s jedným výstupným napätím 2,4 A (spolu 4.8 A) umožňuje vám nabíjačky 2 zariadenia pri vysokej rýchlosti súčasne.Navyše, vstavaný inteligentné nabíjanie IC bude automaticky zistí vašich zariadení " prúd a výkon dopytu potom nabíjačky zariadenia v optimálnej rýchlosti, chráni zariadenia dostať nadprúdu a horúce.

[Digital LED Display] 12 volt usb port pre auto vybavené modrá integrované LED volt na meter, na ktorom môžete sledovať batériu vozidla a umožní vám poznať zdravotné batérie počas jazdy, potom sa zabránilo napätie abnormálne problém.

[Nepremokavé Dizajn]Je navrhnutý s gumovou USB spp, ktorá umožňuje, je vode a prachu odolné, lepšie chráni jeho vnútorné dosky a zvýšiť jej životnosť efektívne.Vynikajúce doplnky pre takmer všetky 12V-24V vozidiel, námorné, ATV, motorke, bicykli, truck, Golf Cart, RV, Loď, SUV, atď.

[Jednoduchá Inštalácia]nabíjačku Usb zásuvky veľkosť padne väčšine vozidiel' prístrojovej dosky.Stačí otvoriť dieru asi 3 cm priemer.A pripojte tento socket "+" na byt. rozvádzač elektrickej energie, "-" na záporný pól.Potom dal zásuvka v a zaskrutkujte ju pevne.

Kompatibilný so všetkými USB-napájané zariadenia ako iPhone 11/ 8/ 8 Plus/ X/ 7/ 6S, Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10/ S9/ S9+/ S8/ S8+/ S7, iPad, android tablety, power bánk, smart hodinky a pod.

Farba: čierna

Materiál: meď + ABS

Obsah Balenia:

2 x nabíjačka

2 x Pripojenie drôt s poistkou (drôt dĺžka 60 CM, port farba je náhodné, neakceptujú zadaný farba)

Priateľské Poznámky:

1.Prosím, láskavo poznamenať, že napätie odpočtu len ukázať, kým sa tento socket pripojený k moci.

2.Pre automobilový, odporúčame získať energiu z byt. rozvádzač.Pre motocykel, odporúčame pripojiť vodiče tlačidlo prepnúť.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby