Menu


Požičovňa Fľaša na Vodu Cestovné Fľaše Vody 750ml Prenosné Športové Outdoorové Fľaše Ľahko strička Pre Cestovanie Beží jazda na Bicykli

€5.07 €7.24

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d165671
Značky

Pre vaše cyklistické výlety, tento bicykel fľaša na vodu je ideálne na cestovanie kamarát.Aby ste hydratovaný a posilnenie, môže mať veľa vody.Keď sa prevrátil, má nepriepustných dizajn a nebude kvapkať.Je k dispozícii v dvoch veľkostiach, 650 ml 750 ml, pre splnenie vašich potrieb.Je vyrobená z PP, robustný, zdravé materiál, ktorý je jedlo-stupeň.Väčšina bicyklov, držiakov a klietky fit jeho 7 CM štandardný priemer.

Špecifikácia:

Materiál: fľaša orgán: PP materiálu, náustok: potravinársky silikón

veľkosť:

750 ML asi 24 CM/9.4 V

620ML o 20 CM/7.9 V (o 7 CM/2.8 v priemere)

Hmotnosť: 750 ML o 81g/620ML o 77g

Pouţiť: jazda na Bicykli, beh, vonkajšie výlety, denné výlety,

Farba: Transparentná Čierna, Transparentná Biela, Mliečna Žltá, Matné Zelená, Matné Čierne, Matné Orange

Balenie Zoznam:

Vonkajšie cyklistická fľaša na vodu*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché pre Užívateľov: S rukou squeeze jet, môžete piť priamo z cyklistická fľaša na vodu a vychutnať chlad kedykoľvek.Fľaša má veľkú kapacitu, takže môžete piť slobodne a bez obáv o vybitie vody.

2.S uzavretým Dizajn: Táto cyklistická fľaša na vodu má nepresakuje dizajn, ktorý zaručuje, že voda nebude kvapkať keď fľaša je obrátený na 360. Má double-layer chránené trysku, ktorá je utesnená a odnímateľný anti-posedenie veko, ktorá dodáva extra bezpečnosť.

3.Vysoká Kapacita: Táto cyklistická fľaša na vodu má veľký objem, ktorý zabezpečí dostatok vody pre doplnenie na ceste.Môžete si vybrať, čo sa vám páči z dvoch kapacity, 620ML a 750 ML.Táto fľaša na vodu vám pomôže zostať hydratované a užite si jazdu na bicykli.

4.Nie je Ľahké Prelomiť: bezpečný materiál s vynikajúcou vplyv pevnosť a vysokú odolnosť voči teplotám potravín-triedy PP slúži, aby sa táto fľaša na vodu pre cyklistov.S dôverou, môže sa konzumovať.

5.Rozsiahle použitie: Táto fľaša na vodu je ideálny pre všetky outdoorové aktivity, ako je jazda na bicykli, turistika, táborenie, alebo cestovanie.To sa hodí najviac fľaša na vodu klietky a batoh bočné vrecká.A môžete si vybrať zo šiestich farbách, aby zodpovedali vašej chuti.

Technické Detaily

Kapacita 701ml-800ml
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby