Menu


8000 Lumen Prenosná Solárna Baterka-Plynulou Stmievanie Nabíjateľná Baterka,Vhodné pre pešiu Turistiku, Camping

€17.30 €25.07

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d170531
Značky

[Sľub stmievanie]: Tento baterky vysoké lúmenov prijíma plynulou stmievanie, dlhé stlačte tlačidlo na nastavenie svetlo bude plniť iný jas potreby. hlavné svetlo, bočné svetlá môžu byť plynulou stmievanie.Až 10-20 hodín výdrž batérie, môžete si vonku bez obáv, a nabíjať váš fotoaparát, telefón, notebook a iné zariadenia na cestách.

[Ľahko drží]: núdzové blesky boli super pohodlné rukoväť, ktorá je veľmi pohodlné.Nízka hmotnosť 0.566 kg zaručuje dlhú a pohodlný zážitok, bez toho unavený.Nielen, že môžete ho oslobodiť svoju víziu, ale aj vám umožní nastaviť osvetlenie uhol, aby vyhovoval vašim rôzne potreby, vám prinesie veľa pohodlie v rôznych situáciách.

[Solárne Nabíjanie]: Naše ručné baterky majú novo navrhnutý solárny panel, ktorý prakticky rieši problém, nie je možné účtovať na dlhý čas vonku.Ako dlho, ako je to v mieste s slnečnému žiareniu, môžete doplniť energiu kedykoľvek a kdekoľvek.Jednotný vysoký jas svetla, zdroj, chladič dizajn viac stabilné osvetlenie.Svetlo je mäkké a nebolí, oči, to je najlepšou voľbou pre čítanie a prácu.

[VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU]: Tento handheld pozornosti baterka je vyrobená z vysoko odolných inžinierstva, ABS, s plne uzavreté štruktúry, ktorá je v nevýbušnom, prach-dôkaz a nárazuvzdorný.Vybavené vysoko-jas LED knot, ktorý prináša až 8000 lumenov, prináša až 2624 nohy/800 metrov svetlo v noci, schopné osvetlenie celej ceste alebo hory.

[Široko využiteľné]:solárne baterky sú vhodné pre vnútorné i vonkajšie aktivity.Môže byť použitý pre kempovanie, beh, turistika, čítanie, autoservis, práce.vyhľadávanie svetlá vonkajšie môže byť tiež použitý ako núdzové osvetlenie nástroje.V SOS bočné svetlo režim môže byť použitý aj ako bezpečnostné výstražné svetlo v krízových situáciách.Tak aj tvárou v tvár premenlivé zlé počasie, stále môže fungovať ako zvyčajne.

Farba:modrá+čierna

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1 x baterka

1 x USB kábel

1 x ozdobná šnúrka na uniforme

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Druh Svetlomet
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby