Menu


Telocvičňa Jogy Bavlna Potu Náramky Športové Priedušná Zápästie, Ortézy Podporu Sweatband Ženy Muži Tenis Bedminton Beží Zápästie Band

€1.84 €2.63

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d171080
Značky

Naše Zápästie Potu Pásma sú navrhnuté tak, aby ste suchú a pohodlnú počas cvičenia, a zároveň poskytuje vynikajúcu podporu pre arm kĺbov.S našimi okraji zablokovanie technológie, si môžete vychutnať bezpečné fit, ktorý umožňuje cvičenie bez obmedzenia.Či už ste biť do posilňovne, ísť na spustiť, alebo cvičením jogy, tieto multifunkčné potu pásma sú musíte mať!

Špecifikácia:

Názov: Športové fitness náramok

Materiál: 88% polyester + 12% spandex

Použitie scenáre: outdoorové športy, každodenný život, joga, atď.

Veľkosť produktu: (cca.)9.5*7,5 cm/3.74*2.95 cm (obvod ruky: s30cm)

Balenie Zoznam:

1 pár x Tenisová Potítka na Zápästí

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Účinné Potu Ovládanie: rozlúčiť sa pot zápasy s našimi zápästie potu kapely, ktorá bez námahy absorbovať a knot preč potu, čo vedie k suché, pohodlné cvičenie.Elastickej tkaniny materiál poskytuje dobrú priedušnosť, čím ju priedušná a potu-absorbent.

2.Pokročilá Ochrana: Naše zápästie potu kapely ponúkajú profesionálne-stupeň ochrany s dvojitou vrstvou hermetizácie pre zvýšenú účinnosť.Vhodné pre paže, kĺby, sa výrazne minimalizovať pravdepodobnosť zápästie vyvrtnutie a ponúknuť lepšiu technickú podporu počas cvičenia.

3.Multi Použitie: Tieto zápästie potu pásma sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšie zápästie ochranu a pohodlie pre rôzne športové scény.Sú unisex a polyfunkčný, vhodný pre basketbal, volejbal, bedminton, a ďalšie.

4.Spoľahlivé Zapínanie: Vychutnajte si nerušený cvičenie relácie s našimi Zápästie Potu Pásma: navrhnutý s edge zablokovanie technológie a integrácie ferrule dizajn na spoľahlivé upevnenie.Môžete cvičiť s kľud, poznať line neotvorí.

5.Ľahko sa prenáša: Získať podporu vo vašom fitness tréningy s našimi pletené mäkké zápästí rukávy.Perfektné nosenie na zápästí krivky, skúsenosti maximálne pohodlie, zatiaľ čo si môžete dopriať v športe.Tieto kompaktné a prenosné pásma, nech ste kdekoľvek a cvičenie bez akýchkoľvek obmedzení.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby