Menu


100 Pásy Prázdne Farby Hrnce Pásy Mini Jasné, Skladovanie Kontajnerov Maliarske Umenie, Remeslá Dodávky Pre Učebne Školy

€36.23

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d173366
Značky

100 Pásy Prázdne Farby Hrnce Pásy Mini Jasné, Skladovanie Kontajnerov Maliarske Umenie, Remeslá Dodávky Pre Učebne Školy

[Balík Obsahuje] získate 100 pásy prázdne farby hrnce, 6 nádob na každý pás, úplne 600 hrnce pre vás.Každý hrniec opatrenia 1.8x1.5 cm/0.7x0.6inch, a môže držať 0.1 oz /3ml.

[Dobré Tesniace] Navrhnuté s vekom pevne pripojený k farba kontajnera, farba kvetináča poskytuje vynikajúcu vode a prachu odolnosť, udržať čisté farby, Ideálne pre vedenie v malom množstve farby čerstvé, zatiaľ čo vy pracujete na projekte.Poznámka: musíte stlačiť tlačidlo krytu jednotky pevného, aby urobil to na nádobe.

[Multi-funkčný] Tento mini farby skladovanie nádoba set je vhodný pre maľovanie pigmenty, kozmetika, lesk na pery, lesk prášok, korálky, prášok a remesiel dodávky.

[Vhodné Vykonávať] Vyrobené z poistného plast, farba hrniec má robustný špecifikácia platieb a výpisov a vysoká transparentnosť, kompaktná veľkosť a nízku hmotnosť, ľahko sa skladuje a pohodlné nosiť, keď ide von, alebo cestovanie.

[Široké Použitie] je ideálny pre umenie a remeslá, remeslá projekty, narodeninové oslavy, triedy, školy, plátno, maľovanie, umenie festivaly, remeselníci, maľovanie tried, atď.

Materiál:PE

farba:Transparentná Biela

Obsah Balenia:

600 x prázdne plechovky farby

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby