Menu


Upozornenie Auto Nálepky V Pohode Výstražné Nálepky Obtlačok Na Auto Nepremokavé A Zaujímavé Nárazníka Kotúča, Pre Motocykel, Auto Remeslá

€2.71 €5.41

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d17590
Značky

Tieto koberčeky dizajn nálepky nie sú jednoduché zmiznúť ani ho nedeformujte a nebude odpadávať.Plus, sú pohodlné, ak chcete nahradiť kedykoľvek.Ideálny pre motocykle alebo akékoľvek vozidlo.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: o 14*6typ|5.51*2.36 cm

Materiál: PVC

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

1*Upozornenie Auto Sticke

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko Odolné: Navrhnuté tak, aby vydržať drsné poveternostné podmienky, naše varovanie auto samolepky sú vyrobené s odolné PVC, že je anti-scratch, odolný voči vode, a odolný voči vyblednutiu a deformácie.

2.Jednoduché-nainštalovaný Dizajn: Naše varovanie auto samolepky sú ideálnym riešením pre dlhotrvajúcu ochranu proti úrazu alebo potenciálne riziká.Ich silná priľnavosť zaisťuje, že nebude odpadávať ľahko, dokonca aj v extrémnych poveternostných podmienok, bez poškodenia vášho auta farby alebo fyzická končí.

3.Jednoduché Odstránenie: Tieto varovné auto samolepky sú bezproblémové riešenie.Môžete ich vložiť ľahko utieranie čisté povrchy a ich odstrániť bez zanechania stopy.To znamená, môžete sa prepnúť ich kedykoľvek, takže nahradenie najmä pohodlné.

4.Premeniť Vaše Auto Exteriér: Pozdvihnúť svoje auto na exteriér s našimi upozornenie auto samolepky s ohromujúci kockovaný dizajn.Uplatňujú sa ľahko odstrániť bez poškodenia vášho auta farby.Urobiť vyhlásenie na ceste.

5.Univerzálny Výstražné Nálepky: Naše výstražné nálepky vám umožní pridať potrebné bezpečnostné opatrenia, aby vaše motocykle, nákladné autá, notebooky, a okno.Výborne spolupracujú aj pre steny, nárazníky, a remesiel, zabezpečiť maximálnu viditeľnosť na všetky časy.

Technické Detaily

Umiestnenie Nálepky Strechy
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby