Menu


Mačka Pamätník Ornament Mačka Pamätník Suncatcher Bereavement Darčeky Pet Strata Suncatcher Mačka Pamätník Suncatcher Pre Domáce Záhradné Steny

€3.65 €5.07

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d176101
Značky

Táto strata mačka sympatie dar je zdobená rozkošný mačka na mesiaci dizajn, ktorý môže odrážať bohaté farby na slnku.Môže byť umiestnený oboch exteriéri a interiéri, a by premýšľavý darček k narodeninám alebo špeciálny doplnok k akejkoľvek spálne.

Špecifikácia:

Názov: mačka, mesiac, slnko catcher

Hmotnosť: 50g

Materiál: Akryl

Veľkosť: o 10*10*0.3 cm/3.9*3.9*0.1 v

Zoznam:

1 x Mačka Pamätník Ornament

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pamiatku s Eleganciou: Cti svojho mačací kamarát s týmto nádherné mačka pamätník ornament, ktorý predstavuje pôsobivú hru farieb na slnku.Navrhnuté tak, aby zvýšili krásu vášho domova alebo na záhrade, to je musí mať kus umenia, ktorá dodáva eleganciu, aby žiadne nastavenia.

2.Vážim si spomienky: Táto Mačka Pamätník Ornament vitríny roztomilé mačka-na-mesiac dizajnu, slúži ako sentimentálny pripomienka svoje chlpaté priateľ.Vyrobené z vysoko kvalitných živíc a obsahuje pás s nástrojmi pre jednoduché zavesenie , pomáha vyvolať a držať šťastné spomienky vášho domáceho maznáčika.

3.Postavené na Posledný: Na povrch akryl materiál používaný v táto Mačka Pamätník Ornament zabezpečuje spoľahlivé, nepremokavé a dlhodobé použitie v interiéri aj exteriéri, pre doživotnú liečbu na váš milovaný pet.

4.Heartful drahocenná pamiatka: Tento ornament je veľký súcit darček na Vianoce, kolaudačné párty, Deň matiek, Promócie, Výročia, Narodeniny, alebo akejkoľvek inej príležitosti pre milovníkov mačiek.

5.Široký Rozsah použitia: Zavesiť na steny, dvere, okná, alebo verandy vytvoriť pokojný a upokojujúce prostredie, ktoré je ideálne pre relax a reflexie.Ideálny pre ctiť spomienky milovanej chlpaté priateľ.

Technické Detaily

Druh Ostatné
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby