Menu


2 Ks Bazén Filter Čerpadla Konektor 1.5 Palca Bazén Vypúšťacia Hadica Adaptér Odolné Diely Pre Intex Závitové Pripojenie Čerpadla

€23.45 €41.15

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d179079
Značky

2 Ks Bazén Filter Čerpadla Konektor 1.5 Palca Bazén Vypúšťacia Hadica Adaptér Odolné Diely Pre Intex Závitové Pripojenie Čerpadla 1. Ideálny Konektor: Tento bazén hadice adaptér je vhodný pre nadzemné bazén.ideálne pre montáž 1.25 palcový hadica 1,5 palcový piest ventil alebo modernizácie silnejší filter čerpadla.

2. Všeobecne Kompatibilné: Bazén hadice konektor je vhodný pre závitové pripojenie čerpadiel.Kompatibilné s pre všetky 4000, 2500, 2000 a 1500 litrov za hodinu filter, čerpadlá so závitom hadica pripojenia.Hodí filter, čerpadlá so závitovým 1.5 palca filter pripojenie hadice.Kompatibilné s pre 29060E filter, čerpadlá, v slanom náleve systémy a pieskové filtre.

3. Praktický Nástroj: bazén mozgov adaptér umožňuje pripojenie prísnejšie, ktorý pomáha zlepšiť filtrovanie efekt, zlepšenie kvality vody, a aby voda, ktorá tečie do bazéna jasnejšie.

4. Trvanlivé Kvality: bazén mozgov adaptér používa spoľahlivé a neškodné materiály.Trvanlivé a bezpečné používanie.Má dlhú životnosť a je dokonalá náhrada.

5. Jednoduchá Inštalácia: Na hadicu má rozhranie čerpadlo pre jednoduchú inštaláciu.Príslušenstvo na hadica môže byť priamo pripojené na filter čerpadla a dotiahnuté.Hadice adaptér umožňuje pripojenie k 1.25, alebo 1,5 palcový hadice a na druhom konci sa pripája na závitový krúžok čerpadla pre správnu inštaláciu.Nastaviteľné klip dizajn

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 * hadice

2 * B adaptér

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby