Menu


Ocele Príručka Presnosť Chróm Rukoväť Skrutkovača, Digitálne Skrutku Fotoaparát Bitov Vanád Nastaviť Sklzu Údržba Ovládač Pre Rádio

€5.09 €11.29

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d17972
Značky

Kúsky Ocele Sklzu Skrutky Nastavte na Údržbu Presnosti Skrutkovač Vanád Fotoaparát Digitálny Ovládač Rukoväť Ručného Chróm Rádio pre

Počítač Skrutkovač Údržba Set Multifunkčný Ručný Skrutkovač Nastaviť Chróm Vanádiová Oceľ pre Quartz Hodinky Smartphony

Funkcia:

1. Zvýšená Presnosť Oprava: Tento návod skrutkovač sada je určená pre presné opravy mobilných telefónov, digitálnych zariadení a elektroniky.Vysoko kvalitné nástroje zabezpečiť spoľahlivé a presné opravy skúsenosti.

2. Efektívne Demontáž s Rozšírený Dosah: silné magnetické predĺženie tyče a multi-segment, flexibilné hadice, táto sada umožňuje jednoduchú demontáž vo viacerých smeroch.To zjednodušuje proces demontáže a reassembling elektronické zariadenia, takže opravárenské práce, rýchle a pohodlné.

3. Ergonomický Komfort a Trvanlivosť: nástroj je ergonomický dizajn zahŕňa PVC protišmyková, oteruvzdorné rukoväť pre pohodlné a bezpečné uchopenie počas rozšírené používanie.Odolná a dlhodobý balík zabezpečuje spoľahlivé nástrojov, ktorá vydrží časté používanie bez toho, aby bola ohrozená jeho výkon.

4. Vysoko Kvalitnej Cr-V Ocele Konštrukcia: Vyrobené z prvotriednej Cr-V-chróm vanádiová oceľ, to nástrojov podlieha prísnym kovanie procesu a tepelnej úpravy na zabezpečenie jej tvrdosť, ostrosť a odolnosť.Poskytuje silu, presnosť a spoľahlivosť na rôzne opravy potreby.

5. Univerzálny Nástrojov pre Viaceré Opravy: Vhodné pre opravy počítačov, základné dosky, objektívy fotoaparátov, hodiniek, smartphony, a napájacích zdrojov, tento komplexný nástrojov zahŕňa široký rozsah opravy potreby.Je to univerzálne riešenie, ktoré pokrýva rôzne požiadavky na údržbu, takže je nevyhnutný doplnok k akejkoľvek technik je toolkit.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: Chróm vanádiová oceľ

Veľkosti dávky: O 27x4mm/10.62x1.57 palec

Skrutkovač veľkosť: O 120x20mm/4.72x0.78inch

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Skrutkovač Auta

[relateproductdetail/]

Technické Detaily

Materiál Chróm-vanádiová Oceľ
Funkcie Multifunkčné
Názov Značky XMSJ
Druh Množina Skrutkovač
Číslo Modelu Skrutkovač Auta
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby