Menu


Univerzálny Vzduchu Lopatka Turbo Kryt Kapoty Kapotu Prieduch Kapota Lopatka Deflektor ABS Kapota odvzdušňovací Dekoratívne Uhlíkových Vlákien

€9.36 €13.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d18035
Značky

Odrážky:

1.Rozšírené Štýl: Upgrade vaše auto aerodynamika s týmito nepremokavé blatník nálepky.Vyrobené z odolného PP materiál, sú ľahké a nebude ľahko deformovať.Nielen oni, zlepšiť estetiku vášho vozidla, ale tiež zvýšiť jej celkovú výkonnosť.

2.Jednoduchá Inštalácia: Dosiahnuť elegantný vzhľad bez ťažkostí.Naše blatník nálepky nebude rušiť vaše auto štruktúry, ako oni dodržiavať s ľahkosťou.Nie sú potrebné žiadne vŕtanie alebo rezanie, stačí použiť zahrnuté pásky pre jednoduché inštalácie.

3.Upgrade Vašej Jazdy Štýl: s týchto dynamických blatník nálepky.Zvýšenie rýchlosti a manipulácia, zlepšiť aerodynamiku a zvýrazniť svoje cool štýl.Získajte moderný krivky a znížená proti vetru s týmto jedinečným auto príslušenstvo.

4.Jedinečný Darček: Ukážte svoju lásku s týmito blatník nálepky.Nastaviť ich s vlastnými správa a návrh na jedinečné narodenín, Halloween, Vianoce, Valentína, alebo Nový Rok je dar, ktorý bude cenený pre nadchádzajúce roky.

5.Rozsiahle Aplikácie: Zvýšiť estetické vaše auto s našou vynikajúce blatník nálepky.Ich chrániť pred škrabance, preliačiny a trosiek škody pre vozidlá Suv, autá, convertibles, Prívesy, nákladné automobily a karavany.Jednoduché, jednoduché mimo, a aby štýlové vyhlásenie, zatiaľ čo na ceste alebo zaparkovať.

Hľadáte spôsob, ako predviesť svoj zmysel pre módu na vaše auto?Pozrite sa na náš blatník obtlačky!Vyrobené odolávať opotrebovaniu, nebudú ľahko deformovať a nebude poškodiť vaše auto v pôvodnej štruktúre.Perfektný darček pre akékoľvek auto milenca!

Špecifikácia:

Názov produktu: auto nálepky blatník dekorácie

Produkt materiál: pp

Veľkosť produktu: (cca.)33*11*1 cm/12.99*4.33*0.39 palcov

Hmotnosť výrobku: o 176g

Balenie Zoznam:

1pair * auto kotúča, blatník

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Technické Detaily

Druh Lepiť Nálepky
Typ Nálepky Auto Tela
Názov Modelu Auto Blatník Kapota Odtlačkový
Umiestnenie Nálepky Strechy
Položka Výška 1cm
Položka Priemer 0.00inch
model Iné
Kategória Nálepky
Položka Dĺžka 33cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Šírka 11cm
Položka Druh Nálepky

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby