Menu


Pláž Stoličky 2 Pack, Ľahký s Úložný Vak a Držiteľ Pohára, Pohodlné a Prenosný, pre Prepravu, alebo Batoh, Nízke Pláž, na

€104.82 €136.12

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d182592
Značky

Vysoká Kvalita : pláž stoličky používať inovované ocele rámu, 600D Oxford tkanina je nízka pláž stoličky viac , ktoré môžu stáť a opotrebeniu pri každodennom používaní.

Nádherný Dizajn: pláž stoličky majú polstrované podrúčky na oboch stranách pláž stoličky a vybavené odnímateľnou skladovanie taška na jednej strane.Môžete dať telefón alebo malé predmety vo vnútri.Tam je tiež skladovanie vrecko na zadnej strane stoličky pre vás miesto, niektoré položky.Táto nízka pláž stoličky môže dosiahnuť čiastočné skladovanie pre výlety.

Jednoduché, Pričom & Montáž: balíček veľkosť je 29.1x7.4x7.4-palcový, veľmi ľahko prepravovať.Či vykonávané, alebo umiestnené v kufri auta, je veľmi ľahká a nie je zaberajú miesto.Táto nízka stolička je tiež vhodné na rybolov, alebo na bicykli cestovanie.Montáž a vyhľadávanie trvá len niekoľko sekúnd.

Komfort & dlhodobé Použitie: dizajn, spĺňa ergonomické štruktúry, čo umožňuje, aby ľudia štíhle viac uvoľnene, a sieťovina operadla nebude parné v lete.Priedušná oka môže efektívne znížiť tepla.Inovované nielen zlepšuje stabilitu stoličky, ale tiež výrazne predlžuje životnosť výrobku.

Priateľský Zákaznícky Servis: uisťujeme vás kúpiť.bude poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom Ak máte akýkoľvek problém s našim produktom alebo nájsť všetky chýbajúce súčasti, neváhajte a kontaktujte nás.

Technické Detaily

Náplň BAVLNA
Dĺžka Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Pôvod Kontinentálna Čína
Single/Double Spací Vak Spojovanie Jediný Spací Vak
Platné Ľudí Dospelý
Príjemnú Teplotu Rozsahu [0℃~-10℃]
Kategória Bavlnený Spací Vak

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby