Menu


Skladacia Sedáku Skladacia Prenosné Turistika Sídlo Pad Stoličky Vankúš Skladacia Štadión Sedadla Pre Outdoor Camping Piknik

€4.69 €6.70

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d182986
Značky

Chrániť pred vlhkom a tvrdé povrchy s našimi skladacia sedáku.Vyrobené s 600D Oxford handričkou ho izoluje a poskytuje skvelú ochranu pre outdoorové aktivity.Ľahko sa čistí a vykonávať, ideálny pre pešiu turistiku a športy.Si vonku v pohodlí a štýle!

Špecifikácia:

Názov produktu: skladacia sedáku

Materiál: 600D Oxford handričkou + pearl bavlna

Veľkosť:

Rozšírenie: (cca.)32*25.5*0.7 cm/12.6*10.04*0.28 palcov

Po zložený: (cca.)17*12*3.5 cm/6.69*4.72*1.38 palcov

Hmotnosť: 85 g

Zoznam:

1 x Skladacie Turistika Sídlo Pad

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Maximálne Pohodlie: Náš Skladací Turistika Sídlo Pad poskytuje vynikajúcu ochranu, izolačné od chladných a vlhkých povrchoch o vaše outdoorové výpravy.Jeho tvrdý a vodotesná konštrukcia zaisťuje, že vaše pohodlie počas každého počasia.

2.Bezproblémovú Údržbu: Majte Skladacia Turistika Sídlo Pad dobrý, ako nový, s jeho easy-to-clean funkciu.Stroj alebo ručné umývateľný, nebudete sa musieť obávať, nečistoty alebo škvrny, ničí svoje drsné odvolanie.

3.Odolný a Všestranný: Vyrobené z vysoko kvalitných 600D Oxford látky a pearl bavlna, toto skladacie turistika sídlo pad je tvrdý a pružný, takže je ideálny pre kempovanie, turistiku, pobyt v prírode, a iné outdoorové aktivity.

4.Pohodlne Prenosný: Môžete si sotva všimnete, je toto miesto pad v batohu alebo vo vrecku!Jeho ľahký a sklopný dizajn zaberá minimálny priestor, čo uľahčuje na výlety, táborenie výlety alebo exkurzie.

5.Široké Využitie: Táto skladacia turistika sídlo pad pridáva pohodlie na všetky vaše vonkajšie a vnútorné aktivity.Ideálny pre kempovanie, rybárske výlety, štadión návštevy a park pobyt v prírode.Môžete tiež využiť jeho výhody, zatiaľ čo v kancelárii, alebo relaxačné doma.

Technické Detaily

Materiál Oxford
Číslo Modelu Skladacia Turistika Sídlo Pad
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby