Menu


GRNTAMN 3x3M Pop-Up Altánok Obchodné Altánok S Inovované valcovými Taška Vkladu a Laná (Khaki)

€289.16 €340.19

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d184120
Značky

O tejto položky

◆OBCHODNÉ KORÓZII ODOLNÝ RÁM: Šedý Prášok Potiahnuté Oceľový rám s 100% nylon moldel zátvorkách 1 1/4" hrubé Námestie tvarované nohy, 20% silnejší, ako si Väčšina z Pop-Up Altánok na trhu.

◆VRCHOLOV ALTÁNOK STRECHY: Vystužené stres bodov, kde vrcholy stĺpikov.technológia robí strechy altánok dlhotrvajúci.Strecha je striebro potiahnutá na odráža 99% škodlivé účinky slnečných lúčov a vodotesný.Pop-Up Altánok sú ohňovzdorné upravená tak, aby Spĺňali požiarne CPAI-84.

◆JEDNODUCHÉ NASTAVENIE:najnovšie altánok design v priemysle:Tlačidlo prepnúť nohu úpravu.Na to, aby vaše prsty štipku-zadarmo a sú jednoduchšie, aby ste uvoľnili.Nastaviť v 1 minútu.Bez náradia.Altánok rám vytiahnite otvoriť, miesto textílie cez rám,predĺžiť nohy a je hotovo.Palcom stlačte tlačidlá robí rám jednoduché nastavenie a zaistil s ľahkosťou.

◆VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE PRÍLEŽITOSTIACH - Vhodné na spoločenské, obchodné výstavy, outdoorové športy, party, piknik, BBQ,alebo akékoľvek vonkajšie udalosti.To môže byť použitý v obchodné priestory, pláže, ihriská, dvorov, záhrad, fariem a iné vonkajšie príležitosti, ako aj vnútorné príležitostiach, ako napríklad veľké gymnasiums.

◆ČO JE ZAHRNUTÉ - 1 Commecial Pop-Up Altánok Rám, 1 Altánok Kryt,1 valcovými Taška,4 Vklad a Laná.Inovovaný štýl valcovými taška je viac robustné a odolné.Príslušenstvo a náhradné diely sú k dispozícii pre život čas.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na akékoľvek otázky.

Technické Detaily

Štýl záhrada
Kategória Stan pre Viac ako 8 Osôb
Pôvod Kontinentálna Čína
Odolnosť Voči Vode nepremokavé
Držiak Category Železná Tyč
Dno Nepremokavé Index 2000-3000 Mm
Materiál Polyester
Druh Záhradné Slnečné Prístrešie
Názov Značky GRNTAMN
Tvar Námestie
Mimo Stanu Nepremokavé Index 2000-3000 Mm
Ultrafialové Svetlo Ochrany Ochrana pred UV žiarením

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby