Menu


BLACKDOG 1-2Persons Vysokej Krásy Hrniec, Outdoor Camping Nehrdzavejúcej Ocele Horúceho Hrnca Variť Mlieko Ultra Ľahký, Tepelne Odolné Hrnce

€33.55 €67.10

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d186062
Značky

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

BLACKDOG 1-2Persons Vysokej Krásy Hrniec, Outdoor Camping Nehrdzavejúcej Ocele Horúceho Hrnca Variť Mlieko Ultra Ľahký, Tepelne Odolné Hrnce

Predstavujeme Blackdog Camping Hrniec, trendy a odolné nerezovej ocele pot, ktorý je ideálny pre vaše potreby na kempovanie dobrodružstvo.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, vrátane nehrdzavejúcej ocele, železa a bukového dreva, hrniec nie len skvelo vyzerá, ale tiež zaisťuje vynikajúci výkon.

Skloviny technológie, ktorá sa používa v procese výroby zaručuje non-stick pot, ktorý sa ľahko čistí.Rozlúčte sa s tvrdohlavý potravín lepenie na spodnej časti hrnci!Vysokým teplotám glazúra technológia zabezpečuje, že tento hrniec môžete vydržať tepla všetky ohňa.

Tiež sme sa postará o vašu bezpečnosť a ochranu životného prostredia.V korózii odolný náter na tento hrniec zaručuje jeho dlhú životnosť a dlhodobé použitie.Môžete sa spoľahnúť na to, pre mnohých táborenie výlety prísť.

S 1 L kapacita, hrniec je ideálny pre dve osoby, táborenie výlety.

Môžete ľahko variť rôzne jedlá uspokojiť svoj hlad po dlhom dni outdoorových aktivít.

Rozšírené bukového dreva rukoväť nielen dodáva nádych elegancie do hrnca, ale poskytuje aj tepelné izolácie a bráni scalding.Môžete tak pohodlne zvládnuť banku bez strachu z pálenie vašich rukách.

Na flanging a diverzie konštrukcia zaisťuje, že vaše polievka nie je zavesiť na steny hrnca.Tento jedinečný dizajn umožňuje akumulácie energie, čo umožňuje rýchlejší a efektívnejší varenie.Odolné dno hrnca zabezpečuje aj tepelné vedenia, takže jedlo je varené dokonale každý čas.

Na záver, Blackdog Camping Hrniec, je potrebné mať pre všetky potreby na kempovanie nadšenec.Jeho moderný vzhľad, vysoko-kvalitných materiálov, dizajn a premýšľavý, aby to ideálny spoločník pre vaše vonkajšie potrebami na varenie.

Funkcie:

1. Vyrobené z nerezovej ocele, železa a bukového dreva pre módne a vysoko vzhľad.

2. Smalt Technológia: blackening štýlom a vysokým teplotám glazúra technológie zabezpečiť non-stick pot, ktorý sa ľahko čistí.

3. Korózii Odolný Náter: V korózii odolný náter zaručuje odolnosť a dlhá životnosť použitie.

4. Veľká Kapacita: S 1 L kapacita, hrniec je ideálny pre dve osoby, táborenie výlety.

5. Tepelná Izolácia a Anti-Scalding: rozšírený bukového dreva rukoväť poskytuje tepelnej izolácie a bráni scalding.

Kemp varenie v kotlíku

Technické Detaily

Názov Značky ČIERNY PES
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby