Menu


Voda Sfarbenie Mat čistej Vody, Vody Aqua Doodle Mat čistej Vody, Maľovanie Hračky 80x60cm Veľké Kreslenie Čmáral Mat Narodeniny

€11.38 €18.06

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d188332
Značky

Predstaviť zábavné hrať s farbami, aby sa vaše deti s našimi Vody Maľovanie Mat!Žiadne ďalšie starosti o škvrny alebo chaotický čistenie používajte iba čistú vodu.Kompletné nastavenie pre okamžité prázdno, či už doma alebo na cestách.Cestovanie šetrné a ideálne na Vianočné darčeky!

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: (cca.)80*60 cm/31.5*23.62 palcov

Materiál: tkanina

Balenie Zoznam:

1 Nastavte čistej Vody Maľovanie Hračky

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívny Zábava: vodné doodle mat je ideálny nástroj pre viac čmáral, maliarske a skicovanie bez neporiadok tradičných sfarbenie nástroje.Nechajte svoje deti " tvorivosť lietať s týmto zábavný a jednoduchý spôsob, ako udržať všetko čisté: jeden-z ich obľúbené aktivity pre všetky vekové kategórie.

2.Opakované Použitie: Naše vody doodle mat poskytuje neporiadok-free zábava pre deti.Iba pomocou čistej vody, môžu čerpať opakovane podložky pre viac kreativity.Po 5-10 minút, výkresy zmizne automaticky, takže je bezproblémové.Bez farby alebo perá sú potrebné, stačí vyplniť značky, s tečúcou vodou.

3.Použite Jednoducho: Stimuláciu vášho dieťaťa, tvorivosti s našimi Vody Doodle Mat.Tento kompletný set obsahuje skutočné vody podložky, 2 špeciálne perá, pečiatky, šablón a super cool tlač valca: všetko, čo potrebujú, aby nechali svoje umelecké schopnosti lesk.

4.Prenosná Zábava: aby sa vaše dieťa baví počas dlhých auto jazdí s cestovnou-priateľské vody doodle mat.S dostatkom 80x60cm priestor, môžu kresliť, aby ich srdcia obsah a znovu to znova a znova s vodou perá.

5.Skvelé Nápady na Darček: Vybaviť vaše dieťa s Vodou Doodle Mat na podporu tvorivosti a poznania.Žiadny neporiadok, len zábava.To je ideálny pre všetky vekové kategórie ako pamätné a perfektný darček na narodeniny alebo na Vianoce.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby