Menu


Veslársky trenažér Kryt Oxford Fitness Zariadenie, Ochranné Kryty Nepremokavé Fitness Vybavenie Ochranný Kryt, UV Odolný proti Roztrhnutiu

€15.38 €21.98

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d192758
Značky

Štít svoje veslársky trenažér s našimi ochranné kryty!Vyrobené s odolné proti roztrhnutiu a pružný materiál, je to jednoduché na používanie a bude chrániť váš počítač pred domácnosti nečistoty.Udržať váš stroj hľadáte krásne s nečistoty hneď mizne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Veslársky trenažér Kryt

Veľkosť: o 95 * 24 * 40 palcov/2.4 * 0.6 * 1m

Materiál: Oxford handričkou

Farba: Čierna

Balenie: 210 D šnúrkou taška+PP taška

Skladacie veľkosť: cca 30 * 22 * 8 cm/11.8 * 8.7 * 3.1 v

Balenie Zoznam:

Veslársky Trenažér Kryt * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolná voči vode a UV-Odolné voči: Konštruované s odolné proti roztrhnutiu Oxford tkanina a striebro PU povlak, naše športové veslársky trenažér kryt chráni proti dažďu, snehu, a škodlivé UV lúče.Tento odolný voči poveternostným vplyvom kryt je navrhnutý tak, aby posledné, udržať váš počítač v bezpečí pred prvkov a predlžuje jeho životnosť.

2.Bezpečné Fit: ochranný kryt pre veslárske stroje flexibilný a ľahko použiteľný dizajn s nastaviteľným lano okolo spodnej aby sa zabezpečilo, že kryt je bezpečne upevnené na veslársky trenažér.Na vetru teleskopická lano zabraňuje kryt z toho unesený silný vietor, vedenie vaše veslársky trenažér čisté a suché.

3.Rôzne Použitia: Majte veslársky trenažér bezpečné a čisté s našimi kryt.Vyrobené z vysoko odolná tkanina, účinne chráni proti domácnosti, špiny, nečistoty, zvieracie chlpy, a striekajúcej vode.Inteligentné investície pre fitness nadšencov!

4.Jednoduchá Údržba: Veslársky trenažér Ochranné Kryty sú navrhnuté tak, aby boli ľahko sa čistí.Nečistoty budú čoskoro zmizne len s opláchnite vodou.Suchý ochranný kryt na slnku, pre budúce použitie.

5.Špičkovou kvalitou spracovania: Posilniť svoju veslársky trenažér obrana s našou vysoko kvalitné Športové Veslársky trenažér Vodotesný Kryt.S perfektným spracovaním a vysokou hustotou, šitie, tento kryt účinne chráni pred vodou, prachom a UV žiareniu bez praskania.Udržať vaše zariadenia, ktoré sú bezpečné a čisté dlhšie!

Technické Detaily

Číslo Modelu Športové Veslársky Trenažér Kryt
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby