Menu


Preprava Ťažkých Denník Skladovanie Taška Účtovná Krb Univerzálny Dreva Dopravcu Vnútorné Vonkajšie Drevo Tote Veľkou Kapacitou

€10.39 €14.85

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d194690
Značky

Tento vodotesný palivové drevo vrece má veľkú kapacitu a je navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznych výšok.Jeho dizajn umožňuje viacnásobné použitie bez zaberajú miesto.Ideálny pre všetky outdoorové nadšencov!

Špecifikácia:

Názov: palivové drevo dopravcu

Produkt materiál: plátno

Veľkosť produktu: o 46x98cm/18.11x38.58 palcov

Produkt farba: hnedá

Veľkosť balenia: o 28x19x3cm/11.02x7.48x1.18 palcov

Hmotnosť výrobku: 290 g

Zoznam Balíkov:

1 x palivové Drevo Taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľké Skladovanie: Doprava dreva pre dlhodobé kempovanie výlety s ľahkosťou v našej palivové drevo taška.Svoje významné kapacity môžeme zbierať dostatok dreva pre jednodňové ohňa a hodí sa každej veľkosti, dreva.

2.Nastaviteľné šatka: Toto drevo taška funkcie rukoväť a nastaviteľné šatka, ktoré môžu byť vykonávané na rameno, v ruke alebo dve osoby; ramenný popruh môže byť upravené tak, aby vyhovovali rôznych výšok a preferencií.

3.Dlho usey: Vyrobené s vysoko-kvalitné plátno materiál, tento palivové drevo taška je neprekonateľná v jeho schopnosť odolávať opotrebovaniu.S jeho hydroizolácie schopnosť, drží palivové drevo suché a bezpečné, poskytuje ochranu pre dlhodobé používanie.

4.Prenosné vziať so sebou: odolná tkanina z našich palivové drevo bag možno ľahko sklopiť, keď nie v použitie, ktorý umožňuje priestorovo úsporné riešenie, ktoré môžu byť uložené kdekoľvek.Robustné rukoväte tiež uľahčujú priniesť so sebou, nech ste kdekoľvek.

5.Široký rozsah použitia: Táto palivové drevo taška je nielen ideálny pre oheň jamy, grilovanie a stanovanie, ale aj na zber detské potreby, hračky a iné predmety.Môžete ho využiť ako palivové drevo tote alebo viacúčelový dopravcu pre takmer všetky outdoorové športy a aktivity.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby