Menu


Zimné Klobúk S bočný Kryt 3-jamkové Plnú Tvár Pokrývajú Zimné Štít na Tvár Pletené Lyžiarske bočný Kryt v Zime Klobúk Tvár Stráže Udržať v Teple

€1.48 €3.70

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d196042
Značky

Zostať v teple a chránené počas vašej horolezectvo dobrodružstvo s naše zimné tvár krytiny.Vyrobený z vysoko-kvalitné akrylové zrastov, ktoré poskytuje najlepšiu nosenie veľkosť pre každého.Krycí zachováva svoju tvár v bezpečí pred nebezpečenstvom pričom len oči a ústach vystavené.

Názov produktu: pletené klobúk športových pokrývok hlavy

Farba: šedá, biela

Zoznam:

Zimné klobúk s bočný kryt*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mäkké a Pružné: Chrániť svoju tvár od chladu a vetra s našimi čiapočku klobúk je priateľské k pokožke akryl zrastov.Odolná a nosenie-odolný materiál je v bezpečí a je opakovane použiteľný.Cítiť jeho jemnú textúru proti koži.

2.Pohodlné nosenie: čiapočku klobúk má plnú tvár kryt s tromi otvormi na oči a ústa.Je vyrobený z pružnej textílie, ktoré sa zmestí väčšina ľudí bez toho, aby príliš tesná, alebo voľná.

3.Celoročné Ochrany: Naše čiapočku klobúk s full face kryt a 3 otvory vás ochráni pred ostrými počasia, UV žiareniu a zranenia.Útulné dizajn poskytuje teplo v zime a dobré vetranie v lete.

4.Kompletné Tienenie: Vychutnajte si skvelý komfort pri vašich outdoorových aktivít s našimi Čiapočku Klobúk.3 otvor konštrukcia zaisťuje, len oči a ústa sú vystavené počas pokrýva celú hlavu, vás chráni od chladu, vetru, prachu a snehu.

5.Všestranný a útulné: Tento beanie klobúk pokryje celú plochu s tromi otvormi na oči a ústa, takže je ideálny pre cykloturistiku, rybolov, snowboarding, horolezectvo, camping, a ďalšie.

Technické Detaily

Vzor Typ Pevné
Štýl Príležitostné
Materiál BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby