Menu


Anti Zmrazenie Tekutým 250ml vysokovýkonný Koncentrát Pre Vozidlá Účinný Univerzálny Antifreezes & Chladivá Pre Autá, Nákladné automobily

€9.02 €11.27

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d19801
Značky

Naše univerzálne nemrznúca riešenie zlepšuje plynulosť tým účinne odbúravaniu škodlivých látok v oleji.So širokou kompatibilitou, šetrí priestor a poskytuje jednoduché riešenie pre vaše vozidlo.Udržať váš motor v bezchybnom stave s naše dôveryhodné riešenie.

Špecifikácia:

Meno: anti-freeze auto

Kapacita: 250 ML

Čas použiteľnosti: 5 rokov

Balenie Zoznam:

1x Mini Pinball Stroj

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inteligentné Investment: Toto anti zmraziť auto má vynikajúci miešanie rýchlosť až 1:1000, čo vám umožní ušetriť až viac informácií o produkte, v menej miesta a zníženie prepravných nákladov.Priestor-úsporné a hospodárne voľbou pre majiteľov automobilov.

2.Zabezpečiť Optimálny Výkon: Zvýšiť výkon motora s týmto anti zmraziť auto.Zlepšuje nízkej teplote plynulosť a chráni proti kondenzácii a studenej filtrácie, zabezpečenie stabilné a plynulú dodávku.Chrániť váš motor pred poškodením a vychutnať si optimálny zážitok z jazdy.

3.Vylepšená Ochrana Motora: Využiť naše anti-freeze auto vzorec pre zvýšenú ochranu motora.Účinne rozkladá škodlivé látky a bráni žieravé, to predlžuje životnosť vášho vozidla a znižuje opotrebovaním a roztrhnutím.Upgrade výkonu a predĺženie životnosti motora, aby vás na ceste dlhšie.

4.Superior Vzorca: Naše vysoko výkonné anti-freeze auto zabezpečuje rýchlejšie studený štart a zvyšuje výkon motora.Jeho 250ml obsah je univerzálne a kompatibilné s všetky typy motorov, pričom sú navrhnuté na prevádzku v akomkoľvek type klímy.

5.Široké Uplatnenie: Chrániť váš motor z žieravé & prehriatiu s týmto anti-freeze auto, kompatibilný so širokou škálou autá, nákladné automobily, strojárstvo vozidiel & poľnohospodárskych vozidiel.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby