Menu


100ks Bazén Test Papier Vody Testovacie Prúžky Chlorocyanuric Kyseliny Tvrdosť Zostatková Bróm Kvality Vody Test Papier

€16.43 €27.38

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d201002
Značky

100ks Bazén Test Papier Vody Testovacie Prúžky Chlorocyanuric Kyseliny Tvrdosť Zostatková Bróm Kvality Vody Test Papier

Vzhľad tohto produktu je tenký pás, jeden koniec je usporiadané s detekcie bloku podľa vedeckých vzdialenosť, a druhý koniec je ručné poloha.

Jeden testovací prúžok tohto produktu môžete súčasne zistiť sedem dôležitých Prvkov vzorky.Po 1 minúte, celková tvrdosť, zdarma zvyškový chlór, bróm, celkový chlór, cyanuric kyseliny, celková alkalické kovy, ph vzorky vody môžu byť detekované.

Ako používať pri testovaní: 1. Ponorte farebné časť skúšky pás vo vode a to po uplynutí 2 sekúnd. 2. Položiť testovací prúžok ploché a počkajte 30 sekúnd. 3. Porovnať testovací prúžok s farbou graf na fľašu tela a dokončiť čítanie do 30 sekúnd, aby získali presné výsledky.

Porovnanie výsledkov testu: 1. Prosím, použite farebný kód karty na fľaši a porovnajte farby. 2. Existuje sedem riadkov farebné bloky na farebný kód karty, ktoré zodpovedajú sedem test bloky na testovací prúžok.Porovnať test blok s farebného kódu karty a čítať do 30 sekúnd, aby ste získali presné výsledky.

Poznámka: 1. Nedávajte mokré prsty do fľaše. 2. Nie touc h alebo kontaminovať test blok na testovací prúžok s rukami. 3. Utiahnite fľaša spp po každom vybratí testovací prúžok. 4. Porovnajte farbu testovací prúžok pri dobrých svetelných získať najlepšie čítanie. 5. Skladovať v suchu a tme podmienky. 6. Odporúča sa používať až do 90 dní po otvorení.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: Papier

Obsah Balenia:

100ks bazén test papier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby