Menu


600Pcs Akryl Keychain Prázdny S Krúžky Pre Vinyl, Zmazať Reťaze Obdĺžnik Akryl Polotovary Pre KUTILOV, Remeselníkov A Projektu

€39.99 €72.72

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d204404
Značky

600Pcs Akryl Keychain Prázdny S Krúžky Pre Vinyl, Zmazať Reťaze Obdĺžnik Akryl Polotovary Pre KUTILOV, Remeselníkov A Projektu Dostatočné množstvo splniť vaše KUTILOV, remeselníkov a keychain tvorby projektov.

Skvelé Tesnenie: Oboch stranách akryl prívesok na disku sú pokryté ochrannou fóliou, aby sa zabránilo poškriabaniu.Jednoducho odtrhnite fóliu získajte hladkú prázdne.

Ľahký a Odolný: Vyrobené z kvalitného akrylu materiál s jasnými povrchu a hladké hrany, ktoré nebude poškriabaniu ruky alebo objekty, keď sú použité.Tiež nie je ľahké sa dostať drvené alebo deformovaný.

ideálny Keychain Size: akryl doska je o 2 x 8 cm/ 0.78 x 3.1 inch, hrúbka 3 mm krúžok na kľúče je 2,5 cm, zmestí do malej tašky, ako peňaženku.

Široké použitie: Tieto akryl keychain polotovary sú transparentné, ktorá poskytuje dostatočný priestor pre vašu kreativitu a fantáziu.Môžete písať požehnanie slovami, farby, a vložte nálepky, aby sa váš jedinečný keychains.

Farba: zlato + striebro + transparentná biela

Materiál: akryl

Obsah Balenia:

200 x akryl keychains prázdne

200 x prívesok na krúžky(25 každý pre zlato a striebro)

200 x skok krúžky(25 každý pre zlato a striebro)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Kovy Typ ŽIADNE
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby