Menu


Pet Vianoce Plášť Roztomilý Zvieratá, Kostýmy Na Vianoce Zdobiť Themem Strany Príslušenstvo Pre Foto Rekvizity Vonkajšie Chôdza Vianoce

€3.91 €5.59

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d222334
Značky

Dostať vaše zvieratko pripravený pre sviatočné s tejto nádherné Vianoce-tematický dress up!Je to teplé, pohodlné a bezpečné pre vaše chlpaté priateľ.S výhodnou dizajn, to je ľahké dať a vzlet, že váš maznáčik očarujúce vzhľad.Ideálny pre dovolenku strany alebo rodinných stretnutí, je to musíte mať príslušenstvo tomto období Vianoc.

Špecifikácie:

Štýl: Vianoce

Materiál: krátke plyšové

Vlastnosti: Koži-priateľský, textílie, mäkké a útulné

Veľkosti: S, M, L (ako je znázornené na obr)

Balenie Zoznam:

1pc*Pet vianoce plášť

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Okrem: Pozdvihnúť svojho maznáčika Vianočné tému s týmto plášť obliekania snehové vločky a pruhy motív.Nechajte svoje chlpaté priateľ cítiť ducha dovolenku pri pohľade úplne roztomilý.

2.All-Počasie Pripravený: Naše pet Vianoce plášť je navrhnutý s praktickosť v mysli.Ideálne pre všetkých poveternostných podmienok, pri zachovaní vášho domáceho maznáčika útulný a štýlový.

3.Slávnostné Chlpaté Priateľ: Upgrade svojho maznáčika vyzerať štýlové a zábavné Vianočné plášť.Roztomilý motýlikom a jingle bells pridať na zábavu, takže je ideálny doplnok pre fotografie z dovolenky a oslavy.Svoje chlpaté priateľ bude vyzerať nádherné a slávnostné.

4.Bezproblémové Obliekanie: Zdobiť vaše chlpaté priateľov s našimi pet Vianoce plášť, že je ľahké dať a vzlet s jeho popruhu dizajn.Vhodné pre psy a mačky všetkých veľkostí, je ideálny pre všetky strany štýl.Dať vaše domáce zviera slávnostný vzhľad bez námahy obliekanie a užite si dovolenku sezóny bez akýchkoľvek ťažkostí.

5.Easy-to-Wear a Slávnostné: Zdobiť vaše chlpaté priateľ s ľahkosťou v tejto sezóne.Naše pet Vianoce plášť sa môže pochváliť spoľahlivým materiál, ktorý je nielen pohodlné, ale bude tiež odolávať opotrebovaniu.Jeho popruhu dizajn umožňuje bezproblémové nosenie, zabezpečenie vášho domáceho maznáčika vyzerá slávnostné a štýlové bez podráždenia.

Technické Detaily

Štýl WESTERN
Sezóna Zimné
Položka Druh Kostýmy
Vzor Zviera
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh mačky

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby