Menu


Prejdite Pílové Listy,Fretsaw Čepele,Prejdite Pílových Listov,Prejdite Pílové Listy S Pin, 10/15/18/24 Zuby,Vhodné Na Obrábanie Dreva

€3.54 €4.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d226995
Značky

Premium materiál: prejdite videl čepele sú vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele.Prejdite videl čepele z uhlíkovej ocele s dobrou tuhosťou a môžu byť ohnuté na veľký uhol bez pretrhnutia.Jemný rez pílové listy dobré prevedenie, ostré zuby, čisté a dokonca, s vysokou tvrdosťou a pevnosťou.

Dobré prevedenie: náš jemný rez pílové listy sú jemne spracované a zlepšuje ostrosť a rýchlosť rezania.Oblúkové píly sú veľmi uvoľnene, pílového kotúča nie je dotiahnuté.Rôzne tvary môžu byť rezané veľmi práce-ukladanie.

Rôzne pílového kotúča: môžete zvoliť správnu pílového kotúča podľa hrúbky a tvrdosti materiálu na dosah ruky.Hrubšie obrobku, ktorý chcete vystrihnúť, tenšie noža by mala byť.Odporúča sa použiť pílového kotúča #1, #2, #3, aby videl, kov. #4 # 5 # 6 # 7 je vhodná pre pílenie dreva; #8 môžu byť použité pri rezaní plastové.

Obsah balenia:Celkom 20 kusov fretsaw čepele,4 rôzne pílových listov,10 zuby,15 zuby,18 zubov,24 zubov.Celková dĺžka: 133 mm, 3 mm široké; 0,3 mm hrúbky; vzdialenosť medzi pravým a ľavým kolíky: 127 mm.Zubov na palec: 10/15/18/24 TPI (počet zubov na palec).

Široké použitie: ideálne pre rezanie dreva, mäkkého a tvrdého dreva, ako aj tenké materiály, plasty, pena a niektoré nízkej tvrdosti kovov.Ak si nie ste istí, či fretsaw čepeľ je kompatibilný s vaším stroj, prosím zmerajte veľkosť pílového kotúča používa.

Farba: Čierna

Materiál: Karbónová Oceľ

Obsah Balenia:

1 sada * Prejdite Pílové listy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Názov Značky FGHGF
Zdroj Napájania AC
Videl Typ Kotúčová Píla
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

  • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
  • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
  • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
  • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby