Menu


Vreckový Vysávač Akumulátorové 6000pa Silný Sací Malé Vreckové Vysávače Skladacia Auto Klávesnice Vysávač S 3 Trysky pre Domácnosť

€28.46 €40.66

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d22802
Značky

Popis:

Tento Ruky Vysávač Akumulátorové Nabíjateľná produkuje 6000pa výkonné sacie, čo z neho robí perfektný nástroj pre auto, domov, miestnosti a čistenie.Po úplné nabitie batérie môže byť použitá pre domáce a auto čistenie a umývateľný filter zaisťuje jednoduchú údržbu.Rozlúčiť sa prach a nečistoty s tento šikovný vysávač.

Špecifikácia:

Meno: Mini vysávač

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 35x12x10cm/13.78x4.72x3.94 cm

Vákuové stupeň: o 6000pa

Lítiová batéria kapacita: 1800mAh

Nabíjanie metóda: USB nabíjací kábel

Hodnotenie výkon: 50W

Napätie: 5V-1A

Zoznam Produktov:

Vysávač*1

USB nabíjací kábel*1

Široká ústa sacia*1

Transplantované kefa hlavy*1

Dlho úst sacia*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočné Sací Výkon: Vyrába high-power 6000pa motora a skrutkového dual air duct štruktúry, to akumulátorový ručný vysávač efektívne odstraňuje všetok prach, vlasy, nečistoty a špinu z vášho auta.Máte zaručené, stabilný a efektívny výkon pre nevinná interiéru.

2.Voľnosť Pohybu: Vychutnajte si bezdrôtové vysávanie skúsenosti s našimi vreckový vysávač, určený na čistenie medzery, trhliny a pod sedadlá s ľahkosťou.S 3 trysky doplnky pre efektívne auto, domov, a čistenia miestnosti, to vám umožní pohybovať s flexibilitu pre dokonale čisté priestory.

3.Predĺžený Čas spustenia: Radosť v dlhodobé neprerušované čistenie s našimi akumulátorový ručný vysávač je výkonné sacie, s láskavým dovolením jeho vstavaný nabíjateľná batéria 1800mAh.

4.Ľahko Prenosný: vďaka svojej ľahkej konštrukcii, tento vreckový vysávač je vhodný pre domáce a auto čistenie.Skladovanie v skrinky a šuplíky a skladacia rukoväť je ešte priestor na úsporu.

5.Ľahká Údržba: Údržba čisté a čerstvé vysávač s umývateľný filter systému.Náš bezdrôtový ručný vysávač ponúka jedinečný filtračný systém, ktorý zabraňuje motorových dreváky a nepríjemné pachy.Jednoducho opláchnite a vysušte pre ďalšie použitie.Nie je potrebná žiadna náhrada, vychutnajte si dlhotrvajúci sací výkon.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Externé Testovanie Certifikácia ce
Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA
Položka Druh vysávač

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby